Találatok: 500 hír

2 milliárdból újul meg 55 balatoni strand

Lokál
-
  Ma 15:36 Belföld  Balaton Strand

Csaknem 2 milliárd forintnyi hazai támogatással 38 Balaton-parti település 55 strandján, 344 beruházás, felújítás valósul meg az idén - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója az MTI-vel szombaton.

Részlegesen szünetelteik az osztályok működését az orvoshiány miatt

MNO
-
  Ma 15:33 Belföld  Jászberény

A jászberényi kórház főigazgatója a nyári szabadságokra hivatkozik. A belgyógyászat főorvosa kimerültség miatt visszaadta osztályvezetői megbízását.

Hoppá: 2 milliárd forintból 55 balatoni strand újul meg

ATV
-
  Ma 15:28 Belföld  Balaton Strand

Csaknem 2 milliárd forintnyi hazai támogatással 38 Balaton-parti település 55 strandján, 344 beruházás, felújítás valósul meg az idén - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója az MTI-vel szombaton.

Ezt tegyük, hogy a nyaralás ne fülgyulladással érjen véget

Inforádió
-
  Ma 15:26 Belföld 

A strandszezon kezdetével egyre több felnőtt és gyerek szenved hallójárat-gyulladás miatt. A betegség megelőzhető, de a kialakulására hajlamosíthat a túl kevés és a túl sok fülzsír – mondta a budapesti Szent Imre Egyetemi Oktatókórház osztályvezető-főorvosa.

A jászberényi kóházban alig van osztály, ahol nincs orvoshiány, csökkentett üzemmódban ...

A Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban júliusban és augusztusban részlegesen szüneteltetni kell a belgyógyászati-, a krónikus- és a rehabilitációs osztály működését, mert csak így lehet megoldani a dolgozók nyári szabadságainak kiadását. Erről dr. Sinkó-Káli Róbert megbízott főigazgatója beszélt a Szoljon.hu-nak. Sinkó-Káli Róbert szerint…

Ez lenne a "világszínvonalú" magyar egészségügy? Jászberényben nincs orvos, a kórház több részlege csak csökkente…

Magyar Narancs
-
  Ma 15:15 Belföld  IKEA

A nyári szabadságolás végképp betett több kórházi osztálynak. A belgyógyászat főorvosa pedig annyira kimerült, hogy inkább lelépett.

A református egység megtartó erő

Híradó
-
  Ma 15:11 Belföld 

A református egység megtartó erő, a jövőképet teszi reményteljessé - összegezte a zsinat üzenetét Zán Fábián Sándor, kárpátaljai református püspök a Magyar Református Egyház közös zsinatát követő sajtótájékoztatón szombaton a debreceni Nagytemplomban.

A kormány kiskaput használva mindent „beleszuszakolt” a törvénybe

HírTV
-
  Ma 15:11 Belföld 

A korrupció elleni harcot segíti a meghekkelt plakáttörvény a Fidesz szerint. Az ellenzék Alkotmánybírósághoz fordulna.

A külügy közleményben teszi helyre New York állam kormányzóját

HVG
-
  Ma 15:07 Belföld  New York CEU

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke szerint nem kell a New York állam kormányzójával a Közép-Európai Egyetemről (CEU) folytatott tárgyalásokon megvédeni a magyarországi tanszabadságot, mert azt senki nem veszélyezteti.

Életmentő találmány egy kisfiútól!

Ripost
-
  Ma 15:00 Belföld 

Megmentheti a forró autóban hagyott gyerekeket és állatokat egy tízéves kisfiú találmánya! Az ötlet azután született, hogy a kis feltaláló szomszédságában egy hat hónapos csecsemő így halt meg.

Senki sem veszélyezteti a tanszabadságot

888
-
  Ma 14:58 Belföld  New York CEU

A magyar fél szerint is eredményes volt a pénteki tárgyalás, a tanszabadságot pedig nem veszélyezteti semmi és senki.

Bevállalta kórházigazgató: kritikus állapotban van az orvos...

Sinkó-Káli Róbert szerint a vidéki kórházakban kritikus állapotban van az orvos-, a nővér- és az asszisztens létszám. A kórház vezetője elmondta, hogy a fiatal orvosok gyakorlatilag eltűntek a rendszerből. Az egyetemi centrumokban még vannak, de a vidéki kórházakig már nem jutnak el. Nemcsak a kistérségi, de a megyei kórházak is…

Szakértő: A karrierista Horthy sem kivételes nem volt, sem államférfi

ATV
-
  Ma 14:51 Belföld 

"Horthy Miklós kivételes államférfi volt"- nyilatkozta a napokban Orbán Viktor, és Lázár János hozzátette: "nagy magyar hazafi, tisztességes, talpig becsületes katonaember". Kérdés, hogy miért nem állította le a vidéki zsidóság deportálását, miközben jóval később a budapestiekét igen – tette fel a kérdést a szakértő az ATV Start című reggeli…

Aki zarándokol, jó úton van

Gyulatelevízió
-
  Ma 14:50 Belföld 

Az alábbiakban négy, egyházmegyénk közösségei által szervezett zarándoklatról, illetve kereszt­útról számolunk be. A különböző események résztvevőit összeköti a testet és lelket erősítő utazás, az úti célra történő megérkezés és az összekovácsolódó társaság közös élménye. Nagyböjti zarándoklat Mátraverebély-Szentkútra A szegedi Katolikus…