Találatok: 500 hír

Itt lenne az ideje, hogy Botka elszámoljon ügyeivel

A Szeviép-károsultak képviseletét ellátó Szabó Bálint szerint Botka Lászlónak el kell számolnia azzal, milyen szerepe volt a szegedi önkormányzat által "jogellenesen kiosztott parkolóbérletek" ügyében vagy a Szeviép-ügyben.

Magyar eredetű tojásban is talált mérgező fipronilt a Nébih

888
-
  Ma 19:08 Belföld 

Még nem tudni, hogy átbélyegzett, azaz hamisított eredetű vagy valóban magyar telephelyről származó tojásokban találta-e a magyar egészségügyi hatóság az emberre is ártalmas, fipronil nevű rovarölő szert.

Aljas módon rúgta ki az RTL Klub az egyik munkatársát

888
-
  Ma 18:58 Belföld  RTL Klub

Eldurvult a viszony a Jóban Rosszban korábbi színésznője és az Év hotele című műsor atyja között. Amikor Szorcsik Viki nem kapta meg időben a fizetését, egyszerűen nem jelent meg a forgatáson. A főnöke e-mailben vált meg tőle.

Nem változtat a kormány a törvényeken a Soros-egyetem érdekében

888
-
  Ma 17:58 Belföld  CEU Kilakoltatás

A magyar felsőoktatás nem a CEU-ról szól, ezért és még Soros György kedvéért sem szándékozik a Fidesz kormány parlamenti többsége megváltoztatni a felsőoktatási jogszabályt - mondta el a Fidesz frakcióvezetője, az ellenzék által összehívott és határozatképtelen rendkívüli parlamenti ülést értékelve. Kósa Lajos közölte még: továbbra is…

Budapesten képzik ki Európa terrorelhárítóit

888
-
  Ma 12:58 Belföld 

Az Európai Rendőrakadémia az egyetlen uniós ügynökség, amelynek Magyarországon van a székhelye.

Gazda Albert: "Magyarország jobb hely lett"

888
-
  Ma 11:28 Belföld 

Rendhagyó beszélgetés Gazda Albert közíró-publicistával, az egyik utolsó búsképű lovaggal reálpolitikáról és ideákról, a világ előrehaladásáról és a zsákutcákról, az európai kultúráról és a magyarul beszélő Magyarországról, a sörről, a jégkorongról, a rock and rollról, és arról, hogy "a természetben tényleg minden egyebet sem csinál, csak…

Charlottesville még csak a kezdet volt

Az M1-en nyilatkozó Amerika-szakértő szerint Charlottesville csak az első jele volt a politikai oldalak radikalizálódásának.

Végre ez is kiderült: Horváth József az igazi cigánykirály

888
-
  Tegnap 21:28 Belföld 

A magyar közéletet lázban tartja a cigánykirályok viaskodása. Korábban már mi is beszámoltunk Pati Gyusziról, a Gyöngyösön megkoronázott országos cigánykirályról, akinek trónjára Horváth József is bejelentkezett.

Most kerülhet igazán nagy bajba Botka László | 2. rész

888
-
  Tegnap 19:28 Belföld  7 hír a témában

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje alatt egyre forróbb a talaj. Nemcsak országosan, hanem Szegeden is. Nagyon úgy néz ki, hogy a szocialista párt élén már csak hetei vannak hátra. Azonban egy egyre jobban kibontakozó botrány miatt bukhatja a szegedi polgármesteri széket is. Cikksorozatunk 2. része.

Juhászék agyára ment a Soros-dollár: függetlenségi napot tartottak UFO-k nélkül

888
-
  Tegnap 17:28 Belföld 

Egy kiscsoportos óvodás eszével megáldott Juhász-féle ellenzék ismét elővette a furulyáját és az államalapítás ünnepén elkezdtek aggódni a sajtószabadságért. A "Függetlenség Napja" nevet viselő rendezvényen alig pár résztvevő lézengett.

Így ünnepel Magyarország

888
-
  Tegnap 15:58 Belföld 

Képgaléria az augusztus 20-i nemzeti ünnepről. Isten éltessen, Magyarország!

A Kettős Mérce halottgyalázó firkásza hamarosan szögre akaszthatja a billentyűzetet

A marxista Kettős Mércére firkáló Jámbor András szombaton még a híres kampánystratéga, Arthur Finkelstein halála kapcsán gyűlölködött. Vasárnap viszont belebegtette: bedobja a törülközőt, ha a Fidesz kétharmaddal húzza be a 2018-as voksolást.

Simicskó: a haza semmivel sem pótolható

A honvédelmi miniszter az augusztus 20-i katonai tisztavatáson tartott köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a haza semmivel sem pótolható értéket jelent mindannyiunk számára.

Áder: ismét védenünk kell a határainkat

Áder János köztársasági elnök vasárnap, államalapító Szent István király ünnepén Budapesten, a Kossuth Lajos téren tartott tisztavatáson mondott beszédet.

Az államalapítást ünnepeljük

888
-
  Tegnap 08:28 Belföld  Augusztus 20. Duna

Országszerte tartanak ünnepségeket, családi és egyházi rendezvényeket vasárnap az augusztus 20-ai állami ünnep, Szent István napja alkalmából. A központi rendezvényeken idén még inkább kiemelt szerepet kap az Országház. A katonai tisztavatás után vízi és légi parádé lesz az Országháznál a Dunánál, az esti tűzijátékot is a Duna Parlament…