Találatok: 103 hír

Vádat emeltek a muszlimok közé hajtó angol merénylő ellen

Vádat emeltek pénteken az ellen az angol férfi ellen, aki a hét elején furgonjával egy londoni mecset tagjai közé hajtott. A merényletben egy ember meghalt, kilenc sérültet kórházba szállítottak.

Terroristákat fogtak Brüsszelben

Négy embert őrizetbe vettek a belga hatóságok a két nappal ezelőtti brüsszeli merényletkísérlettel kapcsolatban.

Kommandósok ébresztették a szír terrorista migránst németországi otthonában

888
-
  17.06.21 20:58 Baleset-bűnügy 

A kommandósok hétfőn hajnali fél ötkor betörtek egy szíriai menekült család házába Bullenhausenben, majd letartóztatták a családapát a 44 éves K. Sultant. A vád szerint a férfi az an-Nuszra Front terrorszervezet tagja, háborús bűnöket követett el és megsértette a háborús fegyverkezés korlátozására vonatkozó törvényt.

Lengyel volt a Calais-nál meghalt sofőr

Lengyel volt annak a lengyel rendszámú kisteherautónak a sofőrje, aki kedden a migránsok által épített útakadályok miatt halálos balesetet szenvedett Calais-nál, Franciaországban - derül ki abból a levélből, melyet Mariusz Blaszczak lengyel belügyminiszter írt francia kollégájának szerdán.

Meghalt a brüsszeli robbantó

Ahogy arról kedd este már írtunk, Brüsszel központi pályaudvarán egy gyaníthatóan szélsőséges nézeteket valló férfi megpróbált merényletet végrehajtani. Bár a korábbi sajtóhírek még arról számoltak be, hogy az elkövető súlyosan megsérült, szerdán már azt írták a belga lapok, hogy a támadó belehalt sérüléseibe.

Halálos balesetet okoztak a migránsok Calais-nál

888
-
  17.06.20 10:58 Baleset-bűnügy  Migráció Calais

Halálos balesetet okozott kedd hajnalban az egyik útakadály, amelyet a migránsok faágakból építettek az úttestre Calaisnál.

Gyurcsány és Botka ügyvédje miatt tízezer diák maradhat fizetés nélkül

888
-
  17.06.19 20:28 Baleset-bűnügy  Gyurcsány Ferenc

Azután, hogy letartóztatták a baloldal ügyvédjeként ismert Czeglédy Csabát, fizetésképtelen lett a hozzá köthető iskolaszövetkezet, az I Love Diákmunka. Úgy tudni, hogy több diákmunkás utoljára az áprilisi bérét kapta meg.

Ennyi migránst kaptak el a hétvégén

Negyvennégy határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök.

Gyalogosok közé hajtott egy furgon Londonban

888
-
  17.06.19 06:58 Baleset-bűnügy  London Rendőrség

A támadásra London északi részén került sor, egy mecset közelében. A Brit Muszlim Tanács tájékoztatása szerint a szándékosan elütött emberek a helyi mecset közösségének tagjai, akik a Ramadán böjtjét követő esti imádságról távoztak.

Megtalálták az eltűnt amerikai tengerészek holttesteit

888
-
  17.06.18 09:28 Baleset-bűnügy  Japán

A hét tengerész holttestét a balesetet szenvedett hadihajó vízzel elöntött kabinjaiban találták meg.

Nyoma veszett hét amerikai tengerésznek miután egy teherhajóval ütköztek

888
-
  17.06.17 08:28 Baleset-bűnügy  Fülöp-szigetek

Összeütközött egy amerikai hadihajó egy Fülöp-szigeteki teherhajóval szombaton, Japán közelében. Többen megsérültek, és a japán parti őrség megerősítette azt a sajtóértesülést, hogy hét amerikai tengerész eltűnt.

Vádat emeltek Erdogan biztonsági kíséretének tagjai ellen Washingtonban

888
-
  17.06.16 06:28 Baleset-bűnügy  Törökország

Washingtonban vádat emeltek csütörtökön a török elnök biztonsági kíséretének tagjai ellen, mert a múlt hónapban Recep Tayyip Erdogan elnök ellen fellépő békés tüntetőkre támadtak a washingtoni török nagykövetség előtt.

Már 17 halottja van a londoni tűzesetnek - a toronyház tűzvédelmi előírása halálos csapdát rejtett

888
-
  17.06.15 14:58 Baleset-bűnügy  London

A legfrissebb összesítés szerint már 17-re nőtt a londoni Geffler toronyházban pusztító tűzvész halálos áldozatainak a száma. A hatóságok szerint még sok további áldozatra kell számítani, ahogy a tűzoltó alakulatok a romos épületet átkutatják. Körülbelül 50 lakót nem találnak a hatóságok. A Sky News brit hírcsatorna bemutatott egy felvételt, amit a

Amerikai republikánus képviselőkre lőttek rá Virginiában

Több lövést adtak le Steve Scalise amerikai képviselőre Virginia államban szerdán, a képviselő mellett többen megsérültek.

Az MSZP felfüggeszti szerződését Czeglédy cégével

888
-
  17.06.14 13:28 Baleset-bűnügy  Vas Szombathely

Mint korábban írtuk, őrizetbe vették az MSZP és a DK ügyvédjét, a szocialista Czeglédy Csabát. Az MSZP azonnal pániküzemmódba kapcsolt.