Találatok: 6 hír

Szabó Krisztián második Portugáliában

GP-Live  Tegnap 07:21 Sport  Portugália

Egy nagy csatában kiharcolt második helyet ért el a címvédő Szabó Krisztián a ralikrossz Európa-bajnokság Super 1600-as kategóriájának idei első versenyhétvégéjén a portugáliai Montalegrében.

A portugáliai világbajnokságra készülnek a szegedi kempósok

Szeged Ma  Tegnap 04:00 Megyei 

Jövő héten rendezik meg Portugáliában a kempo világbajnokságot, ahol az SZTE EHÖK SE két versenyzője, Székács Ádám és Niedermayer Bence képviseli a szegedi színeket. A két versenyzővel többek között erről a kevésbé ismert küzdősportról, valamint a felkészülésükről is beszélgettünk.

RX: A címvédő megállíthatatlan, magyar siker Portugáliában

Formula  17.04.23 18:06 Sport  Portugália

Mattias Ekström zseniális versenyzéssel húzta be az idei ralikrossz-világbajnokság második futamát, Szabó Krisztián pedig egyik riválisa kizárása után ezüstértmet szerzett az Európa-bajnokságon.

Ez a legmenőbb park Portugáliában

Cafeblog  17.04.22 12:15 Blog-Utazás 

A parkról azelőtt sosem hallottam, portugáliai programunkat tervezgetve véletlenül bukkantam rá a neten egy bámulatos fotóra, onnantól pedig...

Szabó Krisztián a hétvégén Portugáliában száll harcba először a címvédésért

GP-Live  17.04.22 10:09 Sport 

A portugáliai Montalegrében kezdődik a hétvégén a ralikrossz Európa-bajnokság idei szezonja a Super 1600-as kategória mezőnye számára, a címvédő Szabó Krisztián pedig azzal a nem titkolt céllal vág neki az idénynek, hogy az októberi utolsó verseny...

A kékszakállú sikere Portugáliában

Fidelio  17.04.18 09:41 Zene 

Április 8-án a Terras sem Sombra, Dél-Portugália nagy múltú zenei fesztiválja keretében hallhatta a közönség Bartók operáját, ráadásul szokatlan módon a két énekest mindössze egy szál zongora kísérte.