Találatok: 50 hír

Csúnyán lepontozták Vettelt Olaszországban: a bűnbak

A Motorsport.com már beszámolhatott a különböző olasz lapok véleményéről a Szingapúri Nagydíjat illetően, és ahogy az várható volt, nem kímélték a Ferrari négyszeres világbajnok versenyzőjét, akit a többség bűnbaknak kiáltott ki a történtekért.A Ferrari nagyon sok pontot veszített vasárnap este a villanyfényes helyszínen, és könnyen lehet,…

Kántor Sándor sporttörténelmet írt Olaszországban

Sonline
-
  Tegnap 07:00 Sport 

Éppen harminc évvel ezelőtt nyerte az első érmét, s ezzel kezdetét vette egy fantasztikus karrier.

Fél év alatt kitenné a migránsok szűrét Olaszországból az Északi Liga

888
-
  17.09.17 22:58 Külföld 

Közbiztonságot, az illegális bevándorlók kiutasítását, valamint szuverén nemzeti politikát ígért szavazóinak Matteo Salvini, az Északi Liga főtitkára és miniszterelnök-jelöltje az olasz ellenzéki párt országos találkozóján vasárnap a lombardiai Pontidában.

Strandröplabda: magyar bronz Olaszországból

NSO
-
  17.09.17 15:31 Sport 

Remekül szerepeltek a magyar strandröplabdázók a több évtizedes múltú bibionei Beach Volley Marathonon. A magyar versenyzők egy harmadik, egy ötödik és egy kilencedik hellyel zártak a 250 induló között, ami az eddigi legjobb szereplés ebben a kategóriában.

X-faktor: Serena Olaszországban már nyert tehetségkutatót

Bors Online
-
  17.09.17 14:00 Bulvár 

Minden vágya, hogy színpadon lehessen, szinte az összes környékbeli ország tehetségkutatóján elindult már a 15 éves Serena Rigacci.

Indul a harc: kormányfő-jelöltet választ Olaszország "veszedelmes" pártja

Napi
-
  17.09.16 19:16 Gazdaság  LMP Szél Bernadett

Megkezdődött az Öt Csillag Mozgalom (M5S) nevű olasz ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltjének kiválasztása: hétfőig lehet jelölteket állítani a mozgalom honlapján, s a győztes nevét szeptember 23-án teszik közzé - jelentette be Beppe Grillo, az M5S vezére szombaton.

Nyílt vízi úszó Ek: magyar dobogósok Olaszországban

NSO
-
  17.09.16 16:09 Vizes sport  Olaszország

Az összetett pontversenyben vezető Rasovszky Kristóf megnyerte a 10 kilométeres szombati viadalt a nyílt vízi úszók Európa-kupa-sorozatának olaszországi befejező állomásán, míg a nőknél Sömenek Onon Kata harmadikként ért célba az Ek-döntő első napján.

Olaszország - terjed a chikungunya-láz

HVG
-
  17.09.16 15:58 Külföld  Olaszország Vírus

Negyvenhétre emelkedett Olaszországban szombatra a chikungunya-láz betegeinek száma, közülük a legtöbbet a közép-olaszországi Lazio tartományban regisztrálták, de a vírus már Itália más részein is megjelent. A vírus térnyerésének az oka a klímaváltozás.

Chikungunya-láz: már negyvenheten betegedtek meg Olaszországban

MNO
-
  17.09.16 15:51 Külföld  Olaszország Vírus

Anzióban és Róma egyik egészségügyi körzetében leállították a véradást.

Afrikai vírus terjed Olaszországban

888
-
  17.09.16 14:58 Külföld  Olaszország Vírus

Negyvenhétre emelkedett Olaszországban szombatra a chikungunya-láz betegeinek száma. A legtöbb fertőzöttet a közép-olaszországi Lazio tartományban regisztrálták, azonban a vírus már az ország más részein is megjelent.

Veszélyes afrikai láz terjed Olaszországban

Origo
-
  17.09.16 14:56 Külföld  Olaszország Vírus

A chikungunyát terjesztő szúnyogok a gumiabroncsokkal érkezhettek.

Vírus miatt leállították a véradást Olaszországban

Gondola
-
  17.09.16 14:08 Külföld  Olaszország Vírus

Negyvenhétre emelkedett Olaszországban szombatra a chikungunya-láz betegeinek száma, közülük a legtöbbet a közép-olaszországi Lazio tartományban regisztrálták, de a vírus már Itália más részein is megjelent

Veszélyes szúnyogok terjednek el Olaszországban

Inforádió
-
  17.09.16 13:58 Külföld  Olaszország Vírus

Azt is tudják a kutatók, mi által került az országba a vírust terjesztő szúnyogfaj, ami már az ország több más részén is megjelent. Egy másik vírus miatt több más helyen is leállították a véradásokat.

Szokatlan vírus terjed Olaszországban

Napi
-
  17.09.16 13:12 Gazdaság  Olaszország Vírus

Negyvenhétre emelkedett Olaszországban szombatra a chikungunya-láz betegeinek száma, közülük a legtöbbet a közép-olaszországi Lazio tartományban regisztrálták, de a vírus már Itália más részein is megjelent - írja az MTI.