Találatok: 169 hír

Az NFM is cáfolja Lázár János állítását

HírTV  17.04.21 16:15 Belföld 

Megerősítette a Fejlesztési Minisztérium, hogy nincs megvalósítási tanulmány a gyulaházai űrközponthoz.

Lázár János szerint mindenki itthon legyen rabszolga

Zsúrpubi  17.04.21 06:30 Vélemény 

A Világgazdaság oldalán jelent meg egy interjú Lázár János kancelláriaminiszterrel, aki újra sikeresen kimaxolta az arcpirító hazugságok eddig ismeretlen szintjét. A szövegben egy brutálisan groteszk részre is felfigyeltünk.

DK: Sokba fog kerülni Lázár János kijelentése

Gyurcsány Ferenc közleményben reagált Lázár János kormányinfós kijelentésére. A Minisztert többek között megkérdezték arról is, hogy az EU 18 milliárd forintot kérne vissza az uniós források szétosztását végző informatikai rendszerre kötött szerződések szabálytalanságai miatt. Lázár János szerint a bizottságnak igaza van és a kormány kötelessége…

Miről beszélt ma Lázár János? - videó

Napi  17.04.20 21:28 Gazdaság 

A költségvetésről, az adócsökkentésről és a multikról beszélt Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

Lázár János értékelte a CEU melletti tüntetéseket

Inforádió  17.04.20 17:41 Belföld 

Tájékoztatóján Lázár János kérdésre beszélt a demonstrációkról is, leszögezve, tüntetni mindenkinek joga van, a rendőrök pedig példásan jártak el minden esetben. A Miniszterelnökséget vezető miniszter értékelése szerint Brüsszel nyíltan kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben.

Sokba fog kerülni Lázár János mai kijelentése - Gyurcsány

Az Altusnak sem közvetlenül, sem közvetve nem volt köze az Európai Bizottság által kifogásolt informatikai rendszer fejlesztéséhez - reagált Gyurcsány Ferenc a Miniszterelnökséget vezető miniszter azon kijelentésére, hogy jogosan követelheti vissza az EU azt a 18 milliárdos támogatást, amelyet az uniós pénzek pályáztatásának és…

Lázár János: példátlan támadás zajlik Magyarország ellen

Gondola  17.04.20 15:32 Belföld  Varga Mihály

A munkából élők költségvetésének nevezte Lázár János miniszter a 2018-as büdzsét, amelynek tervezetét csütörtökön küldik meg a Költségvetési Tanácsnak.

Újabb adócsökkentést jelentett be Lázár János

Napi  17.04.20 14:05 Gazdaság  12 hír a témában

A kormány elfogadta a 2017-es költségvetés módosítását és a 2018-as büdzsé tervezetét – jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón.

Lázár János: példátlan támadás zajlik Magyarország ellen

A munkából élők költségvetésének nevezte Lázár János miniszter a 2018-as büdzsét, amelynek tervezetét csütörtökön küldik meg a Költségvetési Tanácsnak, az előterjesztés várhatóan jövő héten kerül az Országgyűlés elé, és június 15-ig dönt is róla a Ház.

Lázár János újabb adócsökkentést jelentett be - élőben a Kormányinfóról

Blikk  17.04.20 13:50 Belföld  CEU Civil szervezetek

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója a Parlamentből a 85. Kormányinfón. Előzetesen biztosan téma lesz a bevándorlás, a nemzeti konzultáció és a munka törvénykönyvének módosítása is.

Lázár János: "Magyarország komoly támadás alá került"

Népszava  17.04.20 13:33 Belföld 

A miniszer visszatért a jól ismert Brüsszel-ellenes riogatáshoz.

Kilépni az EU-ból? Lázár János válaszolt

Inforádió  17.04.20 12:00 Belföld 

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország nem kilépni akar az Európai Unióból, hanem megváltoztatni annak intézményrendszerét, hogy minden tagállam sikeres lehessen.

Lázár János a Kormányinfón: a munkából élők költségvetése lesz a 2018-as (FRISSÍTVE)

A munkából élők költségvetésének nevezte Lázár János miniszter a 2018-as büdzsét, amelynek tervezetét csütörtökön küldték meg a Költségvetési Tanácsnak, az előterjesztés várhatóan jövő héten kerül az Országgyűlés elé, és június 15-ig dönt is róla a Ház.

Lázár János: súlyos kettős mércét alkalmaznak Magyarországgal szemben

Súlyos kettős mérce áldozata Magyarország, míg Ausztria dicséretet kap azért, mert határainál az „európai jogot lábbal tipró” intézkedéseket vezet be a határellenőrzés visszaállításával, addig Magyarországot elítélik a schengeni szabályok betartásáért a magyar-szerb határon – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a…

Lázár János: nem kilépni akarunk az EU-ból, hanem megváltoztatni azt

Magyar Idők  17.04.20 10:18 Belföld  Lázár János

Magyarország nem kilépni akar az Európai Unióból, hanem átalakítani és megváltoztatni az intézményrenszerét, hogy minden ország sikeres lehessen – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) pénzügyi csúcstalálkozón.