Trump biztosítékként használná a DACA-programot a demokratákkal szemben

Kitekintő
-
  17.09.14 14:54 Külföld 

Donald Trump tagadta, hogy megállapodott a demokratákkal annak a kormány által felfüggeszteni tervezett programnak a sorsáról, amely a kitoloncolástól véd mintegy nyolcszázezer, többségében mexikói és latin-amerikai születésű fiatalt, akiket illegális bevándorlóként érkező szüleik vittek magukkal az Egyesült Államokba.

8 kapcsolódó hír

Donald Trumpnak sikerült közös nevezőre jutni a Demokratákkal

ATV
-
  17.09.14 08:48 Külföld 

A Demokrata Párt vezető politikusai szerda este bejelentették: Donald Trump elnök megállapodott velük az Egyesült Államokban álmodozóknak nevezett fiatal illegális bevándorlók helyzetének rendezéséről.

Hillary Clinton lebontaná a választási rendszer legvitásabb elemét

NLCafé
-
  17.09.14 13:37 Belföld 

A Donald Trumppal szemben alulmaradó demokrata politikus szerint itt az ideje az elektori rendszer felszámolásának. Ennek ellenére nem tervezi, hogy újra indulna az elnöki posztért.

Trump tagadja, hogy megállapodott a demokratákkal

Híradó
-
  17.09.14 14:29 Külföld 

Nem állapodtak meg annak, a kormány által felfüggeszteni tervezett programnak a sorsáról, amely a kitoloncolástól véd mintegy nyolcszázezer fiatalt.

Újabb választási ígéretét tervezi megszegni Trump

Napi
-
  17.09.14 08:10 Külföld 

A Demokrata Párt vezető politikusai szerda este bejelentették, hogy Donald Trump elnök megállapodott velük az Egyesült Államokban álmodozóknak nevezett fiatal illegális bevándorlók helyzetének rendezéséről.

Trump elítélte a fehér fajgyülölőket

Propeller
-
  17.09.15 06:40 Külföld 

A véres összecsapásokba torkollott tüntetés és ellentüntetés heves belpolitikai vitát keltett. Demokrata párti és republikánus politikusok egyaránt támadták Donald Trump elnököt, részben azért, mert első nyilatkozatában a tüntetők mindkét táborát felelőssé tette a történtekért. Donald Trump amerikai elnök aláírta azt a fehér fajgyűlölőket elítélő…

Demokraták: megállapodás született Trumppal az álmodozók helyzetének rendezéséről

Maszol
-
  17.09.14 08:13 Külföld 

A Demokrata Párt vezető politikusai szerda este bejelentették: Donald Trump elnök megállapodott velük az Egyesült Államokban álmodozóknak nevezett fiatal illegális bevándorlók helyzetének rendezéséről.