Bírságot érhet, ha erről lemarad a céged

TőzsdeFórum
-
  17.09.14 08:14 Gazdaság 

Szeptember 29-ig minden vállalkozásnak be kell jelentenie, ha székhelyszolgáltatást vesz igénybe; az idei szerződésen alapuló szolgáltatásnyújtásnál ez már eddig is kötelező volt. A kötelezettséget a cégtemetők visszaszorításának szükségessége indokolja.

4 kapcsolódó hír

Fontos határidő jár le vállalkozóknak, cégeknek

24
-
  17.09.13 11:12 Gazdaság 

Már csak két hét maradt arra, hogy a NAV-nak jelentse, aki székhelyszolgáltatást vesz igénybe. Büntetés terhe mellett.

Fogy az idő - ezt kell tennie, hogy ne legyen kockázatos adózó

Napi
-
  17.09.13 11:52 Gazdaság 

Szeptember 29-ig minden vállalkozásnak be kell jelentenie, ha székhelyszolgáltatást vesz igénybe. A kötelezettséget a cégtemetők visszaszorításával indokolták a jogalkotók. Itt olvashatók a legfontosabb tudnivalók a bejelentéssel kapcsolatban.

Szorítja a határidő a székhelyszolgáltatókat

Piac és Profit
-
  17.09.13 08:08 Gazdaság 

Szeptember 29-ig minden vállalkozásnak be kell jelentenie, ha székhelyszolgáltatást vesz igénybe; az idei szerződésen alapuló szolgáltatásnyújtásnál ez már eddig is kötelező volt. A kötelezettséget a cégtemetők visszaszorításának szükségessége indokolja. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a vállalkozókforuma.hu szakértőjének…

Határidő közeleg: székhelyszolgáltatás bejelentése

Adó
-
  17.09.13 11:37 Belföld 

Szeptember 29-ig minden vállalkozásnak be kell jelentenie, ha székhelyszolgáltatást vesz igénybe; az idei szerződésen alapuló szolgáltatásnyújtásnál ez már eddig is kötelező volt - hívja fel a figyelmet a vallalkozokforuma.hu. A kötelezettséget a cégtemetők visszaszorításának szükségessége indokolja.