Hiába próbálják egyesek megbontani az EU-ban a V4-ek egységét

888
-
  17.09.13 17:58 Belföld 

Számos próbálkozás zajlik a V4-ek egységének megbontására, ám ezek eredménytelenek maradnak, a visegrádi országcsoport eltökélt a migránskvóták elutasításában - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Reuters hírügynökségnek adott interjúban.

8 kapcsolódó hír

Szijjártó Péter: „A V4-ek egységét hiába próbálják megbontani”

Magyar Idők
-
  17.09.13 16:33 Belföld 

Számos próbálkozás zajlik a V4-ek egységének megbontására, ám ezek eredménytelenek maradnak, a visegrádi országcsoport eltökélt a migránskvóták elutasításában – mondta Szijjártó Péter külügy- és külgazdasági miniszter a Reuters hírügynökségnek adott interjúban.

Szijjártó Péter: A V4-ek egységét hiába próbálják megbontani

444
-
  17.09.13 15:39 Belföld 

Szerinte alaptalan az a felvetés, hogy Magyarország és Lengyelország elszigeteltté válik az EU-ban, és hogy Szlovákia és Csehország távolodik tőlük a V4-ek között.

Szijjártó Péter: "A V4-ek egységét hiába próbálják megbontani"

Híradó
-
  17.09.13 15:32 Belföld 

Számos próbálkozás zajlik a V4-ek egységének megbontására, ám ezek eredménytelenek maradnak, a visegrádi országcsoport eltökélt a migránskvóták elutasításában - mondta Szijjártó Péter külügy- és külgazdasági miniszter a Reuters hírügynökségnek adott interjúban, amely szerdán jelent meg.

Szijjártó: Csak hazug érveket kapok

MFor
-
  17.09.14 05:25 Gazdaság 

A külgazdasági és külügyminiszter beszélt portálunknak a vörös vonalról, az Európai Bizottság "kreatív és trükkös, európaiatlan magatartásáról", a V4-ek kohéziójának megbontási kísérleteiről. Interjú.

Megszólalt Szijjártó az Orbán-Trump találkozóról

Inforádió
-
  17.09.14 14:58 Külföld 

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az mfor.hu-nak adott interjúban beszélt erről.

Szijjártó: „Hiába próbálják megbontani a V4-ek egységét" (MTI/Reuters)

Magyar Szó
-
  17.09.13 16:54 [N/A] 

Számos próbálkozás zajlik a V4-ek egységének megbontására.

Szijjártó: "a V4-ek egységét hiába próbálják megbontani"

Gondola
-
  17.09.13 16:20 Belföld 

Számos próbálkozás zajlik a V4-ek egységének megbontására, ám ezek eredménytelenek maradnak, a visegrádi országcsoport eltökélt a migránskvóták elutasításában - mondta Szijjártó Péter külügy- és külgazdasági miniszter a Reuters hírügynökségnek adott interjúban, amely szerdán jelent meg

„A visegrádi országcsoport eltökélt a migránskvóták elutasításában”

OrientPress
-
  17.09.13 16:20 Külföld 

Számos próbálkozás zajlik a V4-ek egységének megbontására, ám ezek eredménytelenek maradnak, a visegrádi országcsoport eltökélt a migránskvóták elutasításában – mondta Szijjártó Péter külügy- és külgazdasági miniszter a Reuters hírügynökségnek adott interjúban, amely szerdán jelent meg. Megjegyezte, hogy az európai uniós…