FM: mezőgazdasági együttműködésekről egyeztet Fazekas Sándor Kínában

Híradó
-
  17.09.12 18:11 Gazdaság 

Mezőgazdasági együttműködésekről egyeztetett Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter kínai kollégájával, valamint több helyi vezetővel - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) kedden az MTI-vel.

4 kapcsolódó hír

Kell nekünk a kínai piac: együttműködésről tárgyalt Fazekas

Agrárszektor
-
  17.09.13 10:36 Gazdaság 

Mezőgazdasági együttműködésekről egyeztetett Magyarország Kínával a napokban. Az egyeztetés eredményeként Magyarország kész növelni a Kínába irányuló agrárexportot, valamint tárgyalt a feldolgozóipari együttműködési lehetőségekről.

SZEMÉTÜZLET – Hülyének nézik az embereket

Veszprém Kukac
-
  17.09.12 12:20 Megyei 

Meddig lehet a vonatkozó jogszabályokkal ellentétesen törvénytelenül és büntetlenül szennyezni környezetünket az Észak-Balatoni Regionális Hulladékkezelő királyszentistváni komplex hulladékkezelő központjánál? – tette fel a kérdést augusztusban, most éppen Mesterházy Attila országgyűlési képviselő ezúttal Fazekas Sándor földművelésügyi…

Nagy az érdeklődés a magyar pálinka iránt Kínában

OrientPress
-
  17.09.13 15:00 Gazdaság 

Szorosabbá kívánjuk tenni a közös munkát Kínával és szándékunkban áll, hogy a hídfő szerepét töltsük be a kínai–magyar együttműködésben – hangsúlyozta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a kínai Henan tartomány Zhumadian városában rendezett 20. Élelmiszeripari Termékek Országos Vásárán.

További lehetőségek a kínai agrárkapcsolatokban

Agrotrend
-
  17.09.13 08:03 Gazdaság 

Mezőgazdasági együttműködésről egyeztet Fazekas Sándor Kínában.