Riasztást adtak ki zivatarok és felhőszakadások miatt

Híradó
-
  17.09.12 06:17 Időjárás 

Zivatarok miatt riaszt az Országos Meteorológiai Szolgálat, az ország felében első fokú figyelmeztetés is érvényben van.

8 kapcsolódó hír

Záporok és zivatarok zavarhatják meg a napraforgó-aratást

Agroinform
-
  17.09.11 16:10 Időjárás 

Kedden többnyire felhős lesz az ég, többfelé várható eső, zápor esetleg zivatar.

Szerdán visszatér a napsütés, kora őszi időre számíthatunk

Lokál
-
  17.09.12 17:09 Belföld 

Kedden többnyire erősen felhős lesz az ég, és még több helyen valószínű eső, zápor. Éjszaka északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, reggelig még délen és keleten eshet az eső, záporeső.

Dupla riasztás érkezett - odacsaphat az időjárás

Napi
-
  17.09.11 17:50 Időjárás 

Kettős figyelmeztető előrejelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat Magyarország egész területére kedd éjfélig.

Riasztás: ma leszakad az ég az időjósok szerint

Ittlakunk
-
  17.09.12 11:01 Budapest 01. ker 

Elsőfokú, sárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az ország középső vidékére, így Budapestre is. Kedd rövid idő alatt akár több mint 25-30 mm csapadék is hullhat.Az OMSZ előrejelzése szerint kedden többnyire erősen felhős lesz az ég. A csapadékzóna egyre inkább az északi, északkeleti területekre helyeződik át, de…

Visszavonta a riasztásokat a meteorológiai szolgálat

Hírpress
-
  17.09.11 14:13 Baleset-bűnügy 

Nincsenek veszélyes időjárási jelenségek hazánkban. Az Országos Meteorológiai Szolgálat visszavonta a korábban felhőszakadás veszélye miatt kiadott elsőfokú riasztást, így Magyarország területén jelenleg nincs érvényben meteorológiai riasztás. Amennyiben az OMSZ meteorológiai riasztást ad ki, arról újabb közleményben számolunk be. A…

Figyelmeztetést adtak ki: heves zivatarokkal és széllökésekkel jön a hidegfront

Blikk
-
  17.09.11 21:01 Időjárás 

Búcsúzik a jó idő, érkezik a lehűlés. Az Országos Meteorológiai Szolgálat heves zivatarokra és széllökésre adott ki figyelmeztetést.