Viharos széllel hozza a lehűlést a hidegfront

Kiderül
-
  17.09.10 12:47 Időjárás 

A lehűlést hozó hidegfront továbbra is az Alpok felett vesztegel, ennek köszönhetjük a kellemes nyári idő. Kedden mozdul el kelet felé, viharos széllel érkezik meg hazánkba.

8 kapcsolódó hír

32 fok és zivatarok is lehetnek ma

Híradó
-
  17.09.11 06:08 Időjárás 

Hétfőn a változó felhőzet mellett még több órára kisüt a nap, erőteljesebb felhőzet-növekedésre késő délután, este nyugat, délnyugat felől számíthatunk – közölte a meteorológiai szolgálat.

Hűvösebb, változékonyabb idő lesz a jövő héten

Lokál
-
  17.09.10 16:59 Időjárás 

Lehűlésre, változékonyabb időre kell készülni a jövő héten, a maximumok egyre inkább 20 Celsius-fok körül alakulnak majd. Emellett többször várható eső és erős, viharos szél is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Akár jégeső is jöhet a hétfői kánikula mellé

Napi
-
  17.09.11 09:40 Időjárás 

Hétfőn a változó felhőzet mellett még több órára kisüt a nap, délután azonban erőteljesebb felhőzet-növekedés jöhet, amit jégesővel terhelt vihar is követhet – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Búcsúzik a szeptemberi hőség

Köpönyeg
-
  17.09.10 08:16 Időjárás 

Kedden viharos széllel hidegfront érkezik, a hét hátralévő részében igazi kora őszies idő várható hűvös reggelekkel.

Jövő héten megérkezik az ősz

Origo
-
  17.09.10 16:51 Időjárás 

Esőre, viharos szélre kell számítani a jövő héten.

Tényleg itt az ősz: egyre hűvösebb lesz, és gyakran elered az eső is a héten

Mohácsi Újság
-
  17.09.10 18:30 Időjárás 

Lehűlésre, változékonyabb időre kell készülni a jövő héten, a maximumok egyre inkább 20 Celsius-fok körül alakulnak majd. Emellett többször várható eső és erős, viharos szél is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.    Hétfőn az ország legnagyobb részén több órára…