A munkáltatók lejjebb adtak igényeikből

Magyar Idők
-
  17.07.18 11:36 Gazdaság 

Ma már nem kritérium az álláshirdetésekben a többéves munkatapasztalat, és az alacsony végzettséggel ellátható munkakörökbe sem lehet embert találni – közölte legfrissebb adataira hivatkozva a Profession.hu állásportál.

7 kapcsolódó hír

Rekordmennyiségű új állást hirdettek

Híradó
-
  17.07.17 14:57 Gazdaság 

Már a kezdő szakmunkásokat is lasszóval kell fogni, a legtöbb esetben pedig a többéves munkatapasztalat sem feltétlenül kritérium a jelentkezések elbírálásánál.

Már az se baj, ha nem ért hozzá: őrült baj a munkaerőhiány

Privátbankár
-
  17.07.17 13:34 Karrier 

Egy friss felmérésből kiderült: már a kezdő szakmunkásokat is lasszóval kell fogni, a többéves munkatapasztalat sem feltétlenül kritérium a jelentkezések elbírálásánál.

Már a kezdőket is lasszóval fogják a cégek

Piac és Profit
-
  17.07.18 09:05 Gazdaság 

Már a kezdő szakmunkásokat is lasszóval kell fogni, a legtöbb esetben pedig a többéves munkatapasztalat sem feltétlenül kritérium a jelentkezések elbírálásánál – derül ki a Profession.hu második negyedéves jelentéséből. Több mint 34 700 új állást hirdettek meg a cégek az elmúlt három hónapban.

Jó hír a munkakeresőknek: már nem kell gyakorlat

Inforádió
-
  17.07.18 07:10 Belföld 

Ma már nem kritérium az álláshirdetésekben a többéves munkatapasztalat, és az alacsony végzettséggel ellátható munkakörökbe sem lehet embert találni – közölte a Profession.hu adatai alapján a Magyar Idők.

Vadnyugati állapotok a munkaerőpiacon

ProfitLine
-
  17.07.17 20:30 Gazdaság 

Már a kezdő szakmunkásokat is lasszóval kell fogni, a legtöbb esetben pedig a többéves munkatapasztalat sem feltétlenül kritérium a jelentkezések elbírálásánál – derül ki a Profession.hu második negyedéves jelentéséből. Több mint 34 700 új állást hirdettek meg a cégek a legnagyobb álláskereső oldalon az elmúlt három hónapban. Ez a szám…

Szakmunkásokat és betanított munkásokat keresnek a cégek

Blikk
-
  17.07.18 11:31 Belföld 

Már a kezdő szakmunkásokat is lasszóval kell fogni, a legtöbb esetben pedig a többéves munkatapasztalat sem feltétlenül kritérium a jelentkezések elbírálásánál – derül ki a Profession.hu második negyedéves jelentéséből.

Munkaerőpiac - Nem számít a végzettség se

Népszava
-
  17.07.18 05:26 Gazdaság 

Már a kezdő szakmunkásokat is lasszóval kell fogni, a többéves munkatapasztalat sem feltétlenül kritérium.