Fél Európa dugóban áll

TőzsdeFórum
-
  17.07.16 15:01 Autó-motor 

Nem csak Magyarországon, a röszkei határátkelőhelynél, hanem Európa több országában is több kilométeres kocsisorok alakultak ki a hazautazó vendégmunkások, illetve a nyaralni indulók miatt - hangzott el az M1 aktuális vasárnap kora délutáni híradójában.

11 kapcsolódó hír

Szerbián keresztül mennél nyaralni? Jól gondold meg!

NLCafé
-
  17.07.17 12:50 Utazás 

Szerbia ismét ugyanazzal a problémával néz szembe, amivel tavaly és tavaly előtt és az előtt is. Hazafelé tartanak Németországból a vendégmunkások, emiatt a szerb-magyar határátkelőnél és a szerbiai autópályák fizetőkapuinál is kígyózó sorok várakoznak órák hosszat.

Lebénítják Európát a vendégmunkások

Híradó
-
  17.07.16 14:24 Belföld 

Több európai országban is kilométeres dugók alakultak ki.

Több országban kilométeres dugók alakultak ki

GazdaságPortál
-
  17.07.16 14:36 Belföld 

Nem csak Magyarországon, a röszkei határátkelőhelynél, hanem Európa több országában is több kilométeres kocsisorok alakultak ki a hazautazó vendégmunkások, illetve a nyaralni indulók miatt – hangzott el az M1 aktuális vasárnap kora délutáni híradójában. A beszámoló szerint hatalmas forgalmi dugók alakultak ki Nyugat-Európa több…

Óriási torlódás - erre figyeljen!

Inforádió
-
  17.07.16 14:50 Külföld 

Nemcsak Magyarországon, a röszkei határátkelőhelynél, hanem Európa több országában is több kilométeres kocsisorok alakultak ki a hazautazó vendégmunkások, illetve a nyaralni indulók miatt - hangzott el az M1 híradójában.

Messziről kerülje a magyar-szerb határt!

Parameter
-
  17.07.17 09:49 Határtalan 

A nyári hétvégéken nem ritka, hogy a magyar-szerb határ kilépőoldalán akár öt-hatórás várakozásra is számítani lehet, és akár már a hajnali órákban több kilométeres sorok alakulnak ki a határátkelőkön. Rengeteg vendégmunkás tart Németországból Törökországba gépkocsival. A több mint kétezer kilométeres Berlin-Isztambul út ideális…

Hatalmas a torlódás, 3 órát kell várni a határnál

Ripost
-
  17.07.16 15:45 Külföld 

Európa valamennyi országában több kilométeres kocsisorok alakultak ki a hazautazó vendégmunkások, illetve a nyaralni indulók miatt.

Nyaralók és vendégmunkások miatt áll több országban a forgalom

VG
-
  17.07.16 14:07 Gazdaság 

Nem csak Magyarországon, a röszkei határátkelőhelynél, hanem Európa több országában is több kilométeres kocsisorok alakultak ki a hazautazó vendégmunkások, illetve a nyaralni indulók miatt – hangzott el az M1 aktuális vasárnap kora délutáni híradójában.