Még mindig csak nő és nő az elhízottak száma Magyarországon

NLCafé
-
  17.05.19 11:10 Egészség 

Persze, nemcsak Magyarországon, de az OECD-országok mindegyikében komoly probléma az elhízás, és egyre csak nő a túlsúlyos emberek száma. Az „elhízásjárvány" az utóbbi időben tovább terjedt, bár üteme lelassult.

5 kapcsolódó hír

Drámai adat érkezett, Magyarországon nagyon rossz a helyzet

Inforádió
-
  17.05.19 05:10 Tudomány 

Egyre nő a túlsúlyosak és elhízottak száma az iparosodott országokban a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) csütörtökön közzétett friss jelentése szerint.

Európa legkövérebb nemzete vagyunk

Hírstart
-
  17.05.19 17:03 Egészség 

Csütörtötökön hozta nyilvánosságra legfrissebb jelentését az OECD, ami szerint egyre nő a túlsúlyosak és elhízottak száma a fejlett országokban. Az Obesity Update 2017 című tanulmány szerint az elhízottak aránya az Egyesült Államokban, Mexikóban, Új-Zélandon a legmagasabb, a dobógóról éppen lecsúszva a negyedik helyen áll Magyarország.

Future of Business felmérés: a kisvállalkozások együtt tanulnak

PC Pult
-
  17.05.19 13:20 Infotech 

A kapcsolatok számítanak: a kis-, és középvállalatok egymáshoz fordulnak, hogy tanuljanak és megosszák ötleteiket a mobilizált gazdaságban a Future of Business című felmérés legújabb kiadása szerint, amely a Facebook, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) és a Világbank együttműködésével készült.  Ez az első…

Fejlett országok egyre nő a túlsúlyosok és elhízottak száma

Origo
-
  17.05.18 16:45 Tudomány 

A felnőttek több mint fele és minden hatodik gyerek túlsúlyos vagy elhízott.

Egyre nő a túlsúlyosak és elhízottak száma a fejlett országokban

Parameter
-
  17.05.18 14:28 Határtalan 

A felnőttek több mint fele és majdnem minden hatodik gyerek túlsúlyos vagy elhízott az OECD-országokban, az "elhízásjárvány" az elmúlt öt évben tovább terjedt, bár az üteme lassult - derült ki az Obesity Update 2017 című tanulmányból. Az elmúlt évek lassulása ellenére az előrejelzések minden megvizsgált országban az elhízás növekedését…