Kirepültek az autóból: két ember halt meg az M85-ösön

Velvet
-
  17.05.19 08:17 Baleset-bűnügy 

A kocsi Enese közelében ütközött szalagkorlátnak, majd felborult. A balesetnek egy súlyos sérültje is van.

9 kapcsolódó hír

Halálos baleset Győr közelében

HírTV
-
  17.05.19 08:13 Baleset-bűnügy 

Ketten meghaltak, egy ember súlyosan megsérült, amikor egy autó a szalagkorlátnak csapódott este az M85-ös gyorsforgalmi út Győr felé vezető oldalán, Enese közelében.

Baleset történt az M85-ös úton Enese közelében - két ember meghalt

Híradó
-
  17.05.18 20:00 Baleset-bűnügy 

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó csütörtök kora este az M85-ös gyorsforgalmi út Győr felé vezető oldalán, Enese közelében, a balesetben két ember meghalt, egy súlyosan megsérült - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Brutális: Szinte teljesen eltűnt az autó eleje a balesetben

ATV
-
  17.05.19 19:30 Baleset-bűnügy 

Két fiatal meghalt, egy pedig életveszélyesen megsérült, amikor autójukkal szalagkorlátnak ütköztek. Az autóból mind a hárman kirepültek, valószínűleg nem használták a biztonsági övet. Azt, hogy miért vesztette el uralmát a gépkocsivezető a járműve felett még vizsgálják, egyelőre csak az a biztos, hogy másik járművet nem érintett a baleset.

Megrázó felvételek: kirepült három fiatal az autóból az M85-ösön - videó és képgaléria

Inforádió
-
  17.05.19 15:25 Baleset-bűnügy 

Két ember meghalt, egy életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor autójuk lesodródott az M85-ös autóútról.

Tömegbaleset miatt több kilométeres dugó alakult ki az M7-es autópályán

Propeller
-
  17.05.19 20:02 Baleset-bűnügy 

Tömegbaleset miatt több kilométeres dugó alakult ki péntek este az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Sukorónál – közölte a rendőrség a police.hu honlapon. Tájékoztatásuk szerint hét gépjármű ütközött össze eddig ismeretlen körülmények között. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya…

Karambol az M1-esen Bicskénél

Hírpress
-
  17.05.19 11:24 Baleset-bűnügy 

Összeütközött egy személygépkocsi és egy furgon az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 36-os kilométerszelvénynél, Bicske térségében. A balesethez a bicskei önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszon…

Halálos baleset: nem kötötték be a biztonsági övet

RTL Klub
-
  17.05.19 18:00 [N/A] 

Fiatalok haltak meg, mert nem kötötték be a biztonsági övet. Autójukkal szalagkorlátnak csapódtak, többször megpördültek az M85-ös gyorsforgalmi út Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán, majd mindhárman kizuhantak a kocsiból. A huszonéves fiúk közül ketten meghaltak, harmadik társuk túlélte a balesetet. Súlyos koponya és…

Megrázó: sokkoló képek készültek az M85-ön történt halálos balesetről

Blikk
-
  17.05.19 09:17 Baleset-bűnügy 

Összetört egy személygépkocsi, miután május 18-án kora este szalagkorlátnak ütközött az M85-ös gyorsforgalmi út Győr felé vezető oldalán, Enese közelében.

Baleset történt az M85-ös úton, két ember életét vesztette

infoVáros
-
  17.05.18 20:12 Megyei 

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó csütörtök kora este az M85-ös gyorsforgalmi út Győr felé vezető oldalán, Enese közelében, a balesetben két ember meghalt, egy súlyosan megsérült.