Halálos sebe miatt elaltatták Yellowstone leghíresebb fehér farkasát

Híradó
-
  17.05.16 22:00 Tudomány 

A White Lady nevű farkas 14 kölyke továbbra is a parkban él.

5 kapcsolódó hír

Halálosan megsebesítették a Yellowstone leghíresebb fehér farkasát

ATV
-
  17.05.16 18:28 Baleset-bűnügy 

Halálosan megsebesítették az amerikai Yellowstone Nemzeti Park leghíresebb és a legkedveltebb sarki farkasát, a nemzeti park mellett egy állatvédő egyesület is több ezer dolláros nyomravezetői díjat tűzött ki a sokakat felháborító ügyben.

Halálos sebet kapott a Fehér Hölgy

NLCafé
-
  17.05.16 21:00 Állatvilág 

Halálosan megsebesítették az amerikai Yellowstone Nemzeti Park leghíresebb és legkedveltebb sarki farkasát. A nemzeti park mellett egy állatvédő egyesület is több ezer dolláros nyomravezetői díjat tűzött ki a sokakat felháborító ügyben.

Lelőtte valaki a Yellowstone leghíresebb farkasát

HVG
-
  17.05.16 18:43 Életmód 

Halálosan megsebesítették az amerikai Yellowstone Nemzeti Park leghíresebb és a legkedveltebb sarki farkasát. A nemzeti park mellett egy állatvédő egyesület is több ezer dolláros nyomravezetői díjat tűzött ki a sokakat felháborító ügyben.

Lelőtték a Yellowstone Nemzeti Park leghíresebb farkasát – el kellett altatni

Parameter
-
  17.05.17 10:32 Határtalan 

A fehér hölgyként emlegetett nőstény állatot április 11-én találták meg kirándulók egy lőtt sebbel a park Montana állam területére eső részén. Az állatot a súlyos sérülése miatt el kellett altatni. A nemzeti park a múlt héten 5000 dollár jutalmat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni a park "egyik legfelismerhetőbb és a látogatók által leginkább

Halálosan megsebesítették a farkast

Origo
-
  17.05.16 19:28 Külföld 

Közel 3 millió forintos a nyomravezetői díj.