Drasztikusan csökkent a füsti fecskék száma

Kiderül
-
  17.03.21 06:21 Színes 

Ami elég nagy baj mert nagyon hasznos állat. Lakossági összefogást is sürgetnek a szúnyogokat és más kártékony bogarakat pusztító fecskék védelmében az állatvédők elsősorban márciusban és áprilisban.

5 kapcsolódó hír

Egy ásóval is segíthetünk a szerencsétlen állatokon

Állatportál
-
  17.03.21 09:45 Állatvilág 

Lakossági összefogást sürgetnek a szúnyogokat és más kártékony bogarakat pusztító fecskék védelmében az állatvédők elsősorban márciusban és áprilisban.

Hálásak lesznek, ha segítünk rajtuk!

National Geographic
-
  17.03.21 12:06 Tudomány 

Lakossági összefogást sürgetnek a szúnyogokat és kártékony rovarokat pusztító fecskék védelmében az állatvédők elsősorban márciusban és áprilisban.

Lakossági összefogást sürgetnek az állatvédők a fecskék védelmében

Érdekes Világ
-
  17.03.20 16:18 Állatvilág 

Lakossági összefogást sürgetnek a szúnyogokat és más kártékony bogarakat pusztító fecskék védelmében az állatvédők elsősorban márciusban és áprilisban. A melegedő időjárással új, az ember egészségét veszélyeztető szúnyogfajok és az általuk terjesztett kórokozók jelennek meg Magyarországon, de a szintén a klímaváltozás hatására…

Lakossági összefogást sürgetnek a fecskék védelmében az állatvédők

CityGreen
-
  17.03.20 17:28 Tudomány 

Lakossági összefogást sürgetnek a szúnyogokat és más kártékony bogarakat pusztító fecskék védelmében az állatvédők elsősorban márciusban és áprilisban. A melegedő időjárással új, az ember egészségét veszélyeztető szúnyogfajok és az általuk...