Valóban beavatkoztak az oroszok az amerikai elnökválasztásba? Ma kiderül

888  17.03.20 16:58 Külföld 

Magyar idő szerint hétfőn kora délutántól az FBI és az NSA vezetői az Egyesült Államok Kongresszusának nemzetbiztonsági bizottsága előtt adott számot azokról a vádakról, amelyek szerint Donald Trump amerikai elnöknek "kapcsolata van az oroszokkal". Szóba került Donald Trump lehallgatása is, valamint Oroszország állítólagos beavatkozása…

6 kapcsolódó hír

A Fehér Ház már valós időben hamisítja meg a valóságot

444  17.03.21 19:38 Külföld 

Miközben az FBI-igazgató James Comey és az NSA-igazgató Michael Rogers a törvényhozásban beszélt az oroszok választás befolyásolására tett kísérleteiről és Trump kampánystábjának orosz kapcsolatairól, valaki folyamatosan átértelmezte mondataikat az elnök hivatalos Twitterén.

Kirúgták az elemzőt, aki szerint Obama lehallgatta Trumpot

Privátbankár  17.03.21 16:43 Gazdaság 

Itt még van következménye annak, ha valaki össze-vissza hazudozik a tévében.

Kirúgta a Fox az elemzőt, aki szerint Obama lehallgattatta Trumpot

HVG  17.03.21 16:25 Külföld 

Andrew Napolitano állításától először a Fehér Ház szóvivője, végül a Fox televízió is elhatárolódott.

Nincs bizonyíték Donald Trump lehallgatására

ProfitLine  17.03.20 23:45 Gazdaság 

Nincs bizonyíték arra, hogy Donald Trumpot és kampánycsapatát a tavalyi elnökválasztási kampány idején Barack Obama volt elnök lehallgattatta - jelentette ki James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója hétfőn a kongresszus hírszerzési bizottsága előtt.

Mennie kell a hírhamisítónak

ProfitLine  17.03.21 19:40 Gazdaság 

A republikánusokhoz közelálló Fox televízió szerződést bontott azzal az elemzőjével, aki azt állította, hogy Obama elnök a brit elektronikus figyelő szolgálat segítségével hallgattatta le Donald Trumpot.

A Fehér Ház kitart amellett, hogy Obama lehallgatta Trumpot

Maszol  17.03.21 06:24 Külföld 

A Fehér Ház szóvivője, Sean Spicer hétfőn kitartott amellett, hogy Donald Trumpot és munkatársait a korábbi elnök, a demokrata párti Barack Obama a választási kampány idején lehallgattatta.