Nem manipulálták a választásokat

Magyar Idők  17.03.21 13:12 Külföld 

Nyilvános kongresszusi meghallgatásán nem adhatott részletekbe menő válaszokat az FBI, valamint az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség igazgatója, de a többi közt elmondták: tudomásuk szerint semmi nem támasztja alá Donald Trump elnök vádját, miszerint elődje, Barack Obama lehallgattatta volna őt – akár a brit hírszerzés…

14 kapcsolódó hír

A Fehér Ház biztos benne: Obama lehallgatta Trumpot

ATV  17.03.21 06:56 Külföld 

A Fehér Ház szóvivője, Sean Spicer hétfőn kitartott amellett, hogy Donald Trumpot és munkatársait a korábbi elnök, a demokrata párti Barack Obama a választási kampány idején lehallgattatta.

A Fehér Ház kitart amellett, hogy Obama lehallgatta Trumpot

168 Óra Online  17.03.21 06:31 Külföld 

Pedig minden vizsgálat az ellenkezőjét mutatja.

Trump kitart amellett, hogy Obama lehallgatta őt

24  17.03.21 06:19 Külföld 

Hiába nem talált bizonyítékot erre sem az FBI, sem az igazságügyi minisztérium.

Az FBI cáfolta, hogy a kampány alatt lehallgatták Trumpot

HVG  17.03.20 19:45 Külföld 

Nincs bizonyíték arra, hogy Donald Trumpot és kampánycsapatát a tavalyi elnökválasztási kampány idején Barack Obama volt elnök lehallgattatta - jelentette ki James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója a kongresszus hírszerzési bizottsága előtt. Vizsgálni fogják viszont , hogy Trump kampánymenedzserének voltak-e kapcsolatai…

Vajon megalapozott-e az információ Trump lehallgatásáról?

ProfitLine  17.03.20 01:30 Gazdaság 

A vasárnapi televíziós politikai műsorokban élénk vita bontakozott ki amerikai politikusok között Donald Trump azon állításáról, hogy Barack Obama volt elnök a választási kampányban lehallgattatta őt.

Trump még mindig kitart bizonyíték nélküli vádjai mellett

VS  17.03.21 09:15 Külföld 

A Fehér Ház szóvivője, Sean Spicer hétfőn kitartott amellett, hogy Donald Trumpot és munkatársait Obama a kampány idején lehallgattatta.

Cáfolta az FBI-főnök Obama lehallgatását

Népszava  17.03.21 05:33 Külföld 

Az amerikai elnök azzal vádolta meg Barack Obamát, hogy lehallgatta telefonjait a Trump-toronyban.

Az FBI cáfolta Trumpot

Válasz  17.03.20 18:30 Külföld 

Minden tiszteletük mellett sem találtak bizonyítékot az elnök állítására, miszerint Obama lehallgattatta volna a kampánycsapatot.

Cáfolja a brit elektronikus figyelőszolgálat, hogy lehallgatta volna Trumpot

Biztonságpiac  17.03.20 13:57 Külföld 

Éles hangvételű közleményben cáfolta pénteken az elektronikus kommunikáció lehallgatására szakosodott brit figyelőszolgálat (GCHQ), hogy Barack Obama akkori amerikai elnök megbízásából a tavalyi választási kampány idején lehallgatta volna Donald Trump republikánus jelölt és kampánystábja telefonjait. Az állítás először az amerikai Fox…

Nincs bizonyíték arra, hogy Donald Trumpot Obama volt elnök lehallgattatta

SG  17.03.20 18:08 Infotech 

James Comey azt viszont megerősítette, hogy valóban folyik nyomozás a Donald Trump kampánycsapata és Oroszország közötti esetleges kapcsolatokról, netán együttműködésről.

Az FBI-nak Trump oroszországi kapcsolatai gyanúsak, nem Obama

Maszol  17.03.20 17:49 Külföld 

Nincs bizonyíték arra, hogy Donald Trumpot és kampánycsapatát a tavalyi elnökválasztási kampány idején Barack Obama volt elnök lehallgattatta - jelentette ki James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója hétfőn a kongresszus hírszerzési bizottsága előtt.