Trump máris kiosztotta a németeket

888
-
  17.03.18 18:28 Külföld 

Egy nap sem telt el Angela Merkel és Donald Trump találkozója óta, de az amerikai elnök máris üzent a németeknek: keveset fizettek.

12 kapcsolódó hír

Bővelkedett kínos pillanatokban a Merkel-Trump találkozó

Híradó
-
  17.03.18 05:57 Külföld 

Donald Trump amerikai elnök pénteken a washingtoni Fehér Házban tartott közös sajtóértekezleten azt mondta Angela Merkel német kancellárnak, hogy "mindkettőnket lehallgattak". A kancellár láthatóan elképedten nézett az elnökre, aki hozzátette: "legalább van valami közös bennünk".

Trump: Németország óriási összeggel tartozik a NATO-nak

Magyar Idők
-
  17.03.18 16:50 Külföld 

Egy nappal az Angela Merkel német kancellárral tartott fehér házi, a várakozásokkal ellentétben szívélyesnek minősített csúcstalálkozója után Donald Trump amerikai elnök felrótta Németországnak, hogy „óriási összeggel” tartozik a NATO-nak.

Merkel még el sem ment, Trump máris beszólt Németországnak

Kitekintő
-
  17.03.18 16:42 Külföld 

Egy nappal az Angela Merkel német kancellárral tartott fehér házi, a várakozásokkal ellentétben szívélyesnek minősített csúcstalálkozója után Donald Trump amerikai elnök felrótta Németországnak, hogy "óriási összeggel" tartozik a NATO-nak.

Trump Merkelnek: Lehallgatni mindkettőnket lehallgatott Obama

444
-
  17.03.18 07:55 Külföld 

Donald Trump végül megtalálta a közös pontot Angela Merkellel a történelmi találkozón.

Kínos pillanatokat okozott Trump Merkelnek

Inforádió
-
  17.03.18 14:18 Külföld 

Donald Trump amerikai elnök pénteken a washingtoni Fehér Házban tartott közös sajtóértekezleten azt mondta Angela Merkel német kancellárnak, hogy "mindkettőnket lehallgattak".

Ahogy Merkelt letudta, Trump beszólt a németeknek

HVG
-
  17.03.18 16:47 Külföld 

Egy nappal az Angela Merkel német kancellárral tartott fehér házi, szívélyesnek mondott csúcstalálkozója után Donald Trump amerikai elnök azzal ment neki Németországnak, hogy "óriási összeggel" tartozik a NATO-nak. Mindezt természetesen a Twitteren, ahol előtte még dicsérgette a kancellárral folytatott, jól sikerült egyeztetését.

Trump Merkelnek: mindkettőnket lehallgattak

Sztárklikk
-
  17.03.18 07:26 Külföld 

A kancellár láthatóan elképedten nézett az elnökre, aki hozzátette: "legalább van valami közös bennünk". Donald Trump arra utalt, hogy az előző elnök, Barack Obama adminisztrációja bizonyítottan lehallgattatta Merkelt, miként - mint pár nappal ezelőtt állította - a tavalyi elnökválasztási kampány idején Obama őt és kampánycsapatát is…

Trump szerint a németek tartoznak a NATO-nak

Gondola
-
  17.03.18 17:22 Külföld 

Egy nappal az Angela Merkel német kancellárral tartott fehér házi, a várakozásokkal ellentétben szívélyesnek minősített csúcstalálkozója után Donald Trump amerikai elnök felrótta Németországnak, hogy "óriási összeggel" tartozik a NATO-nak

USA, Németország: két jó barát

Index
-
  17.03.17 20:14 Külföld 

Közös bennünk, hogy Obama lehallgatott mindkettőnket, viccelődött Donald Trump az Angela Merkellel tartott sajtótájékoztatóján.

Trump: Németország nagyon sok pénzzel tartozik a NATO-nak

Origo
-
  17.03.18 16:47 Külföld 

Donald Trump amerikai elnök pénteken fogadta Angela Merkel német kancellárt, de a találkozó után még nem volt téma, hogy Németországnak tartozása lenne a NATO felé. Trump azonban most egy tweetjében erről írt.

Lehallgatási botrány: Obama lehetett a megrendelő

Blikk
-
  17.03.18 13:25 Belföld 

Donald Trump amerikai elnök pénteken a washingtoni Fehér Házban tartott közös sajtóértekezleten azt mondta Angela Merkel német kancellárnak, hogy "mindkettőnket lehallgattak".