Eddig valamiért nem zavarta a kormányt a stratégiai partner Heineken vörös csillaga

444
-
  17.03.17 14:13 Belföld 

Szijjártó nemrég még boldogan fotózkodott a holland multi sörgyárban és méltatta, hogy a cég beszállítóinak 86 százaléka magyar.

16 kapcsolódó hír

Megvizsgálná a kormány a sörgyárak működésének szabályozását

Lokál
-
  17.03.17 20:00 Belföld 

Megvizsgálná a kormány a sörgyárak működésének szabályozását, a nagy cégek és a kisebb magyar szereplők, valamint a vendéglátó-ipari vállalkozások viszonyát - közölte Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Hódmezővásárhelyen.

Vizsgálná a kormány a sörgyárak szabályozását

Híradó
-
  17.03.16 22:35 Gazdaság 

Megvizsgálná a kormány a sörgyárak működésének szabályozását, a nagy cégek és a kisebb magyar szereplők, valamint a vendéglátó-ipari vállalkozások viszonyát - közölte Lázár János.

Indul a sörháború?

TőzsdeFórum
-
  17.03.17 07:23 Gazdaság 

Megvizsgálná a kormány a sörgyárak működésének szabályozását.

Lázárék nem állnak meg a Heinekennél

Privátbankár
-
  17.03.17 07:30  

Megvizsgálná a kormány a sörgyárak működésének szabályozását, a nagy cégek és a kisebb magyar szereplők, valamint a vendéglátó-ipari vállalkozások viszonyát - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Három éve kötött stratégia megállapodást a kormány a Heinekennel, akkor még nem volt gond a logóval

Átlátszó
-
  17.03.17 10:12 Vélemény 

  Romániában beperelte a holland Heineken a “székely” Igazi Csíki Sört, mivel a Heineken által forgalmazott Ciuc (magyarul Csík) védjegyoltalmát veszélyezteti az Igazi Csíki Sör. A bíróság a Heineken javára döntött, és ettől sokan megbolondultak Magyarországon. Kevés érdektelenebb dolgot tudok 2017-ben idáig

A kormány a Heineken mellett a többi nagy sörgyárba is keményen beleszállhat

Portfolio
-
  17.03.16 21:47 Gazdaság 

Megvizsgálná a kormány a sörgyárak működésének szabályozását, a nagy cégek és a kisebb magyar szereplők, valamint a vendéglátó-ipari vállalkozások viszonyát - közölte Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön...

Lázár is keményen nekiment a Heinekennek

Napi
-
  17.03.16 22:19 Gazdaság 

Megvizsgálná a kormány a sörgyárak működésének szabályozását, a nagy cégek és a kisebb magyar szereplők, valamint a vendéglátó-ipari vállalkozások viszonyát - mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter Hódmezővásárhelyen.

A sörgyáraknál is kopogtatna a kormány

Inforádió
-
  17.03.16 22:27 Gazdaság 

Megvizsgálná a kormány a sörgyárak működésének szabályozását, a nagy cégek és a kisebb magyar szereplők, valamint a vendéglátó-ipari vállalkozások viszonyát - közölte Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter Hódmezővásárhelyen.

Lázár megfenyegette a Heinekent

Sztárklikk
-
  17.03.17 14:03 Belföld 

A miniszter remélte, hogy egy hónapon belül megnyugtató megállapodás születhet "Dávid és Góliát harcában".Lázár János elmondta: a magyar kormány képviselői az elmúlt napokban a Heineken Magyarország menedzsmentjével és Hollandia budapesti nagykövetével is tárgyaltak, és arra kérték partnereiket, hogy segítsenek a csíki sörvita…