Három havi mélyponton a kőolaj ára

ATV
-
  17.03.14 17:14 Gazdaság 

Három havi mélypontra csökkent a kőolaj világpiaci ára, miután a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) kedd délután kiadott márciusi jelentésében arról számolt be, hogy a fejlett országok tartalékai az ötéves átlagszint fölé emelkedtek, dacára a január óta működő kitermeléscsökkentési megállapodásnak.

4 kapcsolódó hír

Három havi mélypontra estek az olajárak a márciusi OPEC-jelentés közzététele után

GazdaságPortál
-
  17.03.14 17:28 Gazdaság 

Három havi mélypontra csökkent a kőolaj világpiaci ára, miután a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) kedd délután kiadott márciusi jelentésében arról számolt be, hogy a fejlett országok tartalékai az ötéves átlagszint fölé emelkedtek, dacára a január óta működő kitermeléscsökkentési megállapodásnak. Délután négy órakor az…

Negyedéves mélyponton az olajárak

Energiainfo
-
  17.03.14 17:40 Gazdaság 

Három havi mélypontra csökkent a kőolaj világpiaci ára, miután a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) kedd délután kiadott márciusi jelentésében arról számolt be, hogy a fejlett országok tartalékai az ötéves átlagszint fölé emelkedtek.

Negyedéves mélyponton az olaj ára

Origo
-
  17.03.14 17:47 Gazdaság 

Az OPEC jelentést adott ki, amely szerint a fejlett országok olajtartalékai az átlagosnál magasabb szinten állnak. Az árfolyam azonnal zuhanni kezdett.