Yahoo! hírek

Márka › Yahoo!

A Verizon felvásárolta a Yahoot

17.06.13 19:29

Közel egy éve tartó folyamat ért véget kedden azzal, hogy az amerikai Verizon konszern bejelentette: lezárta a Yahoo amerikai tartalomszolgáltató felvásárlását.

Ezek a legrosszabb mobiltelefonok

17.04.04 19:54

Az iOS eszközök gyakrabban hibásodnak meg, mint az Android eszközök, a leggyakrabban pedig a Facebook, az Instagram vagy a Yahoo Mail alkalmazások fagynak le. A Blancco 2015 óta minden negyedévben átfogó elemzést készít a…

Megmutatjuk a világ legrosszabb mobiltelefonjait - dobogón az iPhone 6-os

17.04.03 17:37

Az iOS eszközök gyakrabban hibásodnak meg, mint az Android eszközök, a leggyakrabban pedig a Facebook, az Instagram vagy a Yahoo Mail alkalmazások fagynak le.

Így kezdődött a londoni terrortámadás - videóval

17.03.22 18:34

A Yahoo által közreadott felvételen jól hallható a lövöldözés, melyet követően a gépfegyveres rendőrök érkeztek a parlamenthez.

Manipulációval juthattak be a Yahoo rendszerébe

17.03.17 12:49

Pszichológiai manipulációval, azaz social engineering módszerrel kezdhették el befúrni magukat a Yahoo rendszerébe a kiberbűnözők, akik 2014-ben félmilliárd felhasználó adatait lopták el. Így sikerült hozzáférniük a cég belső hálózatához, majd ellopniuk…

Kreml: az oroszoknak nincs köze a Yahoo elleni hackertámadáshoz

17.03.17 09:52

Az orosz hivatalos szerveknek, köztük a Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak (FSZB) nem volt közük a Yahoo amerikai internetes tartalomszolgáltató elleni hackertámadáshoz.

Orosz hackerek ellen emeltek vádat az USA-ban

17.03.15 17:54

Négy ember, köztük két orosz hírszerző ellen emeltek vádat a Yahoo amerikai e-mail szolgáltató ellen 2014-ben intézett hackertámadás miatt, amelyben mintegy félmilliárd felhasználó adatait lopták el - közölte szerdán az amerikai igazságügyi minisztérium.

Ha Gmailt használ, azonnal cseréljen jelszót

17.03.09 13:25

A legújabb hírek szerint a drogok, fegyverek és hamis igazolványok mellett több mint egymillió Yahoo- és Gmail-fiók adatait kínálják eladásra a sötét weben.

A(z) "Yahoo!" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Facebook MemeLa dame du cimetièreYellowbranch1-5LANDSCAPE LINDOS - DAVID SALLISS  1248857263Assange Wikileaks MemeSo You Wanna Build A Man CaveGeorgeCarlosOld Looks, New AttemptReflection

Kapcsolódó témák

Infotech

Kormányzati oldalakat törtek fel az ISIS csoportjának hackerei és vérfagyasztó üzenetet tettek közzé

Az Iszlám Állam terrorszervezet az amerikai Ohio államban több kormányzati oldalt, többek közt a kormányzó honlapját is meghackelte.

Nagyvilág

Trump megtörte a hagyományt, nem szervezett ünnepséget a ramadán lezárására

A Fehér Ház nem szervezett ünnepséget a muszlim böjt megtörésének ünnepére – írja a 888.hu.

Infotech

Hackertámadás érte a brit parlamentet

Az alsóház szóvivője közölte, hogy illetéktelenek próbáltak hozzáférni a törvényhozás elektronikus levelezéséhez, de nem sikerült feltörniük a képviselők és a parlamenti dolgozók email fiókjait.

Közélet

Trump beismerte, óriásit blöffölt

Az elnöknek nincsenek hangfelvételei a kirúgott FBI-igazgatóval folytatott négyszemközti beszélgetéseiről.

 

Kategória ajánló