Yahoo! hírek

Márka › Yahoo!

Ilyen még nem történt kutyával, mikor a hálószoba előtt aludt

17.04.19 17:31

Egy kaliforniai családhoz éjjel bement egy puma és a háló előtt alvó házikedvencet megölte - írja  az ausztrál Yahoo. Vickie Fought és 12 éves lánya, Catalina pusztán pár méterre volt, amikor megtámadta a kutyájukat a vadállat.  A kutyát hétfőt…

Ezek a legrosszabb mobiltelefonok

17.04.04 19:54

Az iOS eszközök gyakrabban hibásodnak meg, mint az Android eszközök, a leggyakrabban pedig a Facebook, az Instagram vagy a Yahoo Mail alkalmazások fagynak le. A Blancco 2015 óta minden negyedévben átfogó elemzést készít a…

Megmutatjuk a világ legrosszabb mobiltelefonjait - dobogón az iPhone 6-os

17.04.03 17:37

Az iOS eszközök gyakrabban hibásodnak meg, mint az Android eszközök, a leggyakrabban pedig a Facebook, az Instagram vagy a Yahoo Mail alkalmazások fagynak le.

Így kezdődött a londoni terrortámadás - videóval

17.03.22 18:34

A Yahoo által közreadott felvételen jól hallható a lövöldözés, melyet követően a gépfegyveres rendőrök érkeztek a parlamenthez.

Manipulációval juthattak be a Yahoo rendszerébe

17.03.17 12:49

Pszichológiai manipulációval, azaz social engineering módszerrel kezdhették el befúrni magukat a Yahoo rendszerébe a kiberbűnözők, akik 2014-ben félmilliárd felhasználó adatait lopták el. Így sikerült hozzáférniük a cég belső hálózatához, majd ellopniuk…

Kreml: az oroszoknak nincs köze a Yahoo elleni hackertámadáshoz

17.03.17 09:52

Az orosz hivatalos szerveknek, köztük a Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak (FSZB) nem volt közük a Yahoo amerikai internetes tartalomszolgáltató elleni hackertámadáshoz.

Orosz hackerek ellen emeltek vádat az USA-ban

17.03.15 17:54

Négy ember, köztük két orosz hírszerző ellen emeltek vádat a Yahoo amerikai e-mail szolgáltató ellen 2014-ben intézett hackertámadás miatt, amelyben mintegy félmilliárd felhasználó adatait lopták el - közölte szerdán az amerikai igazságügyi minisztérium.

Gmailt használ? Akkor gyorsan cseréljen jelszót

17.03.09 13:25

Szinte mindennap kapunk hírt arról, hogy feltörtek valamilyen oldalt, jelszavak, felhasználói nevek kerültek a hackerekhez. S hogy mit kezdenek ezekkel? Például áruba bocsátják a net sötét bugyraiban.

Gmail és Yahoo fiókok a dark weben

17.03.07 11:19

Múlthéten milliós nagyságrendben kerültek fel a piacterekre e-mail címek a hozzájuk tartozó jelszavakkal. Meglehetősen olcsón, igaz nem túl friss adatbázisokból.

A(z) "Yahoo!" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Painted French Bread Delivery San Francisco North BeachDodge Charger SRT Velgen Wheels VMB9 Satin BlackDodge Charger SRT Velgen Wheels VMB9 Satin BlackDodge Charger SRT Velgen Wheels VMB9 Satin BlackDodge Charger SRT Velgen Wheels VMB9 Satin BlackDodge Charger SRT Velgen Wheels VMB9 Satin BlackDodge Charger SRT Velgen Wheels VMB9 Satin BlackDodge Charger SRT Velgen Wheels VMB9 Satin BlackDodge Charger SRT Velgen Wheels VMB9 Satin BlackRamification

Kapcsolódó témák

Infotech

Nagyon vicces! Meghekkelték Mészáros Lőrincet

"Bármilyen gázvezeték, legyen az orosz, avagy török. szerelését vállalom 15.000.000 millió forintos óradíj ellenében. Okosabb és tehetségesebb vagyok a Facebook alapítójánál, tehát bízzon bennem! Csinálnák én mást, de ezt jelölte…

Márka

Így törölhető rólunk a Google emlékezete

Mert simán előkutathatóak a keresési adataink, vagyis mindaz, amire csak rákerestünk a weben. De kigyomlálhatóak is.

Nagyvilág

Máris oda a Capitals pályaelőnye

A Pittsburgh Penguins 3-2-re nyert a Washington Capitals otthonában, ezzel elvette a fővárosi csapat pályaelőnyét az NHL Keleti főcsoport-elődöntőjében zajló párharc nyitányán.

Infotech

Ha ilyen levelet kap a Telekomtól, nehogy továbbkattintson

Számlalevélnek látszó emailekkel támadják csalók a Telekom ügyfeleit.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló