Völner Pál hírek

Politikus › Völner Pál

A V4 kész kiállni az európai kulturális identitásért

17.07.04 21:28

A visegrádi csoport olyan fontos fórum, amely egyszerre tudja megjeleníteni az Európai Unióval folytatott együttműködést és annak fontosságát, hogy a térségek eltérő igényeit ne tapossák el - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti…

Völner: Befolyásolni próbálják a kvótapert

17.06.28 21:27

Akárhogy is alakul az EU bíróságán a hazánk és Szlovákia ellen indított úgynevezett kvótaper, Magyar ország nem nyithatja meg kapuit az illegális migránsok előtt – jelentette ki a Magyar Időknek adott interjújában Völner Pál az Igazságügyi…

Magyarország nem nyitja ki a kapuit

17.06.27 06:18

Völner Pál egy interjúban arról beszélt, hogy az Európai Bíróságra óriási nyomás nehezedik a kvótaperben, a befolyásolás szándékával fellépő szereplők azt szeretnék elérni, hogy a testület ne a magyar és szlovák érveket fogadja el.

A család fogalmának kiterjesztésével akar az Európa Tanács még több migránst befogadni

17.06.20 09:26

Az európai országoknak meg kell szüntetniük a menekült családok újraegyesítését gátló akadályokat - húzta alá az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa, Nils Muiznieks hétfőn közzétett jelentésében.

Völner: Az Európai Bíróság döntése a schengeni egyezményt támadja

17.06.14 15:32

Az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára szerint az Emberi Jogok Európai Bírósága által Ilias és Ahmed bangladesi bevándorlók ügyében hozott döntése a schengeni határvédelmi egyezményt támadja.

Gyurcsányék a bírói függetlenség elvét támadták

17.06.10 18:44

Az Igazságügyi Minisztérium (IM) mély megdöbbenéssel értesült az igazságszolgáltatás elleni DK-s támadásról; a tárca elkötelezett a bírói függetlenség évszázados alapelve mellett, amely kizárja a büntetőügyben elmarasztaló ítéletet…

Magyarország fellebbez a strasbourgi bíróságon a bangladesi migránsok ügyében

17.06.09 15:29

Magyarország fellebbez a strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bíróságának két bangladesi migránssal kapcsolatos márciusi döntése ellen - közölte Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI-vel.

Nemcsak észszerűtlen, hanem jogsértő is a kvótarendszer

17.05.11 08:43

Ha meg is valósulna a menedékkérők uniós államok közötti, kvóta szerinti elosztása, a rendszer következetes alkalmazása jogsértő helyzetet eredményezne - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna…

A(z) "Völner Pál" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Tükröződések II.

Kapcsolódó témák

Magyar település

Itt mérnek a traffipaxok Esztergom környékén

Esztergom környékén ismét több helyen lehet számítani sebességellenőrzésre a következő napokban. Mutatjuk, hogy hol és mikor!

Közélet

Csaknem 2500 határsértőt tartóztatott fel a román határrendészet (MTI)

A román határrendészek 2474 határsértőt tartóztattak fel az idei év első hat hónapjában az ország határain, közülük 1437-en illegálisan érkeztek Romániába, 1037-en pedig illegálisán próbálták elhagyni az országot.

Közélet

A spanyol kormány növelte a Katalónia felett gyakorolt pénzügyi kontrollját

Hetente fogja ellenőrizni a spanyol kormány, hogy Katalónia költ-e közpénzt az alkotmánybíróság által törvénytelennek minősített függetlenségi népszavazás megrendezésére.

Ország

Újabb csapás a vizes VB megnyitója előtt

Márciusban még az is felmerült, hogy a Rolling Stones pengeti a húrokat a vizes vb július 14-i megnyitóján, viszont a 444.hu megtudta, hogy a csereként elhívott Emeli Sandé sem jön el végül, mert egészségügyi problémákkal küzd. Corki…

 

Kategória ajánló