Víztározó hírek

Gazdaság › Víztározó

Tragédia: Testvérüket mentették, belefulladtak a víztározóba

17.04.03 12:31

Két testvér, egy három és egy ötéves kisgyerek fulladt bele egy víztározóba Nagyfügeden. Kétéves testvérüket pedig mentőhelikopterrel vitték a miskolci kórházba, ahol azóta is kómában van. Azt egyelőre nem tudni, hogyan tudtak bejutni arra a…

Egy Buddha-szobor feje bukkant elő egy víztározóban

17.01.13 09:22

Víz alatti régészeti kutatás kezdődött a kelet-kínai Csianghszi tartomány egyik városában, miután egy hatalmas Buddha-szobor feje bukkant elő egy apadó víztározóból.

A klímaváltozás miatt négy víztározó üres Szabolcsban

16.11.28 13:33

Hiába volt az átlagosnál több csapadék tavaly októbertől az idei novemberig a térségben, a csökkenő vízkészletek miatt nem tudták feltölteni a víztározókat.

A(z) "Víztározó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
DSCN2565DSCN2561DSCN2559DSCN2557DSCN2554DSCN2550DSCN2548DSCN2546DSCN2541DSCN2538

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Felavatták az újjáépített tiszacsegei kompot

Ünnepélyesen felavatták pénteken a tiszacsegei kompot, amelyet február 13-án egy emberrel a fedélzetén elragadott a jeges ár a Tiszán.

Tudomány

Kapóra jött a terroristáknak a klímaváltozás

„Fenyegető szorzóként” emlegeti a klímaváltozást a német külügyminisztérium megbízásából készült jelentés szerzője, aki az instabilitás, a konfliktusok és a terrorcsoportok kialakulása és térnyerése között fennálló kapcsolatot vizsgálta.

Életmód

Ittas vezetés miatt börtönbe kerül Déva polgármestere

Muntean ráadásul egy bokorba menekült a rendőrök elől. Hivatali visszaélésért is elítélték.

Magyar település

Megjavították biztosítóberendezést a Keletiben, késő délutánra állhat helyre a forgalom

Helyreállították a biztosítóberendezést a Keleti pályaudvaron, várhatóan késő délutánra visszaáll a menetrendszerű közlekedés a Budapest-Újszász-Szolnok-Lőkösháza és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló