Vírus hírek

Nagyvilág › Vírus

Letöltötte vagy frissítette nemrégiben a CCleanert? Akkor vírusos a gépe

Tegnap 08:18

Van olyan vírusfertőzés, amellyel senki sem számol, például mert egy megbízható fejlesztő népszerű programját cserélik ki egy rosszindulatú másolattal. Ez történt a CCleanerrel is.

Elég kínos, de vírusos volt a CCleaner 32 bites telepítője

17.09.19 12:41

Nem lehet kellemes most a Piriform cégnél dolgozni - az elmúlt hetekben több száz felhasználó gépe fertőződött meg.

Afrikai vírus terjed Olaszországban

17.09.16 12:48

Negyvenhétre emelkedett Olaszországban szombatra a chikungunya-láz betegeinek száma. A legtöbb fertőzöttet a közép-olaszországi Lazio tartományban regisztrálták, azonban a vírus már az ország más részein is megjelent.

Nem adhat vért, aki Bécsben járt

17.09.13 10:24

Bizonyos vírusok fokozott kockázata miatt átmenetileg nem adhatnak vért, akik akár csak egy napot is eltöltöttek bizonyos francia, osztrák vagy román városokban.

Vírusfertőzés veszélye: aki Bécsben járt, nem adhat vért

17.09.12 06:22

Bizonyos vírusok fokozott kockázata miatt átmenetileg nem adhatnak vért azok, akik akár csak egy napot is eltöltöttek bizonyos francia, osztrák vagy román városokban. Ezek között van Bécs is.

A(z) "Vírus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Você e o Doutor: dr. Antonio Sproesser tira dúvidas sobre o vírus HPVVocê se previne de infecções?PORQUE O BARROS + ELDIMAR (((VÍRUS NO SISTEMA + TETELESTAI TV))) PLANEJAM ME Será que a Smart TV pega vírus? - Lu RespondePesquisas da vacina contra vírus zika avançamComo saber se o celular está com vírus - Programa Olhar Digital (22/04/2017)Painel 2 do simpósio do CBAB – pesquisa sobre zika vírus. Foto Ricardo FonsecaPainel 2 do simpósio do CBAB – pesquisa sobre zika vírus. Foto Ricardo FonsecaPainel 2 do simpósio do CBAB – pesquisa sobre zika vírus. Foto Ricardo FonsecaPainel 2 do simpósio do CBAB – pesquisa sobre zika vírus. Foto Ricardo Fonseca

Kapcsolódó témák

Életmód

Agydaganatot gyógyíthat a zikavírus

Egerek már bizonyítottak, az emberi tesztek azonban még messze vannak.

Infotech

Csalódást okozott a FedEx

A FedEx amerikai logisztikai vállalat negyedéves profitja a vártnál kisebb lett, miután leánycégét, a TNT Express-t júniusban kibertámadás érte, ami miatt fennakadások voltak európai tevékenységében.

Infotech

Csalódást okozott a FedEx

A FedEx amerikai logisztikai vállalat negyedéves profitja a vártnál kisebb lett, miután leánycégét, a TNT Express-t júniusban kibertámadás érte, ami miatt fennakadások voltak európai tevékenységében.

Közélet

Három nap alatt három embert ölt meg az új típusú influenza Mianmarban

Az egészségügyi tárca felszólította az embereket, hogy tartsák be azokat az óvintézkedéseket és ajánlásokat, amelyeket az új típusú influenza szezonális megjelenése miatt hoztak, illetve ha tapasztalják a vírus tüneteit, azonnal…

 

Kategória ajánló