Vírus hírek

Nagyvilág › Vírus

A madárinfluenza Horvátországban is gondot okoz

17.03.17 19:46

Néhány száz, madárinfluenza vírussal fertőzött szárnyas leölését rendelték el a hatóságok mintegy 100 kilométere a magyar határtól, az észak-horvátországi Spickovina településen, tizenöt gazdaságban - közölte a horvát mezőgazdasági…

Németh Krisztián nem utazhat Lisszabonba

17.03.17 19:43

A katari al-Garafában játszó Németh Krisztián betegség miatt nem utazhat el a magyar labdarúgó-válogatott Portugália elleni, jövő szombati világbajnoki selejtezőjére.

Rajta van a mobilja a vírusfertőzöttek listáján? – a Check Point megmutatja

17.03.16 05:28

Még eladás előtt vírust telepítettek több ismert Android telefonra az ismert számítógépes biztonsági cég szerint. Olyan népszerű márkákat hoztak hírbe, mint a Samsung, az LG, ZTE, Xiaomi.

Rés a présen: rossz, ha elemzik a https-t az antivírusok?

17.03.11 12:03

Elfogják a https-forgalmat az antivíruscégek végpontvédelmi termékei a Google, a Mozilla, a Cloudflare és két egyetem kutatói szerint.

Borzas gödényeket kellett leölni Bécsben a madárinfluenza miatt

17.03.11 11:21

Először egy állatnál állapították meg, hogy elkapta a vírust, de aztán húsz társánál is beigazolódott a gyanú. El kellett őket altatni.

Egyre többet szenvedünk a kullancsok miatt

17.03.10 06:13

Közelít a kullancsszezon: már egy csípés is súlyosan megbetegíthet. Az elmúlt években több országban jelentősen megnőtt a vírusos agyvelő- és agyhártyagyulladás előfordulása.

Kiszökött a kanyaró Makóról

17.03.09 16:45

Újabb kórházi dolgozó lett kanyarós, most Szegeden. Szakemberek attól tartanak, hogy egész Európában elterjedhet a betegség.

A(z) "Vírus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Distribuição do teste rápido de Zica vírus pela BahiaFarmaDistribuição do teste rápido de Zica vírus pela BahiaFarmaDistribuição do teste rápido de Zica vírus pela BahiaFarmaDistribuição do teste rápido de Zica vírus pela BahiaFarmaDistribuição do teste rápido de Zica vírus pela BahiaFarmaDistribuição do teste rápido de Zica vírus pela BahiaFarmaDistribuição do teste rápido de Zica vírus pela BahiaFarmaDistribuição do teste rápido de Zica vírus pela BahiaFarmaDistribuição do teste rápido de Zica vírus pela BahiaFarmaDistribuição do teste rápido de Zica vírus pela BahiaFarma

Kapcsolódó témák

Életmód

Akár 35 szúnyogfaj is terjesztheti a zikavírust

Akár 35 szúnyogfaj is terjesztheti a zikavírust - derítették ki a Georgiai Egyetem kutatói számítógépes modellezéssel.

Életmód

Nem fizetik ki a tanárok kanyaró elleni oltását

Nem kapnak ingyenes kanyaró elleni oltást azok a tanárok, akik diákcsoportokat kísérnek Erdélybe – olvasható a Magyar Nemzet cikkében. Ha valamely tanár a Határtalanul! program keretében önként, vagy kötelező jelleggel megy…

Közélet

Befejeződött az influenzajárvány Fejér megyében

Az influenza figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2017. március 13. és március 19. között (2017 11. hetében) a megye területén 280 fő, az előző hetinél 49,6%-kal kevesebb beteg fordult…

Tudomány

Európa-szerte terjed a kanyaró

Szerte Európában kanyarós megbetegedéseket jelentettek az elmúlt hónapok során. Leginkább Románia érintett, ahol tavaly szeptember óta több ezer embert ért el a járvány.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló