Virtuózok hírek

Esemény › Virtuózok

Robottal táncoló művész és ötórás playbackszínház is lesz a Trafóban

17.09.08 11:17

Magyar premierek, külföldi tánccsillagok, jazz, elektronikus és indiai zenei virtuózok biztosítanak idén is páratlan kikapcsolódást az újdonságra éhes közönségnek.

Boros Misi: „A zongorázáson kívül ugyanúgy csinálok mindent, mint a kortársaim”

17.08.18 09:25

A Virtuózok augusztus 20-i margitszigeti szabadtéri színpadi koncertjének sztárvendége Bogányi Gergely lesz, aki együtt játszik az első magyar komolyzenei tehetségkutatóban a legfiatalabbak korosztályában győztes Boros Misivel. A fiú pártfogoltja és tanítványa…

Nem engedik el a Virtuózok felfedezettjeinek kezét

17.06.07 15:13

A Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor felfedezettjei lehetőséget kaptak arra, hogy megmutassák a világnak, mire képes ez a kis ország zenében. A kultura.hu most azokat szólaltatta meg, akik a háttérből segítették őket a sikerhez.

Kristóf Réka lett a Virtuózok abszolút győztese

17.06.03 05:49

A komolyzenei tehetségkutató műsor idei szériájának abszolút győztese a nézők szavazatai alapján Kristóf Réka énekes lett. A döntőt június 2-án este tartották.

Megvan a Virtuózok nyertese

17.06.02 13:49

Kristóf Réka énekes lett a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor idei szériájának abszolút győztese a nézők szavazatai alapján.

Herczegh Anita fogadta a versenyzőket a Sándor-palotában

17.05.27 12:10

Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége fogadta szombaton a Virtuózok című televíziós tehetségkutató műsor versenyzőit a Sándor-palotában.

Ők a Virtuózok nyeretesi

17.05.26 23:01

A kicsik korcsoportjában Abouzahra Amira, a tiniknél Kis Radu, míg a nagyok között Kristóf Réka győzött a közmédia Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutatójában pénteki élő döntőjében.

A(z) "Virtuózok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Punnany Massif koncerttel búcsúztatja a nyarat a Park

Legalábbis május elejéig téli álmot alszik Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park, de addig is, ezen a hétvégén méltóképpen búcsút vehetünk kedvenc nyári koncerthelyünktől, a legnyáribb zenekarok…

Közélet

Októberben indulnak az integrált térségi gyermekesély-programok

A gyermekszegénység megelőzésére, visszaszorítására fókuszál az integrált térségi gyermekesélyprogramokat támogató pályázat, a komplex program október elsején indul az ország harmincegy leghátrányosabb helyzetű…

Életmód

Kecskemét határában kell keresni hazánk legszebb birtokát

De borászat kategóriában a borotai Koch Borászat, Gyümölcs- és szőlőtermesztő kategóriában pedig a Szászi Pince is díjat nyert.

Kultúra és szórakozás

Filmslágerekkel indul a Filmszereda – Székelyföldi Mozgókép Fesztivál

A Csíki Kamarazenekar nyitóhangversenyével kezdődik csütörtökön fél héttől a tíz napig tartó Filmszereda – Székelyföldi Mozgókép Fesztivál. A Majláth Gusztáv Károly téren berendezett fesztiváltéren ismert filmslágerek csendülnek majd…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló