Vilmos herceg hírek

Ismert személy › Vilmos herceg

Betörőt fogtak György herceg londoni iskolájánál

17.09.13 19:07

A négyéves György, II. Erzsébet királynő dédunokája, aki nagyapja, Károly trónörökös és édesapja, Vilmos herceg után a harmadik a brit trónutódlási sorrendben, a múlt héten kezdte meg tanulmányait a Thomas's Battersea nevű londoni magániskola…

Így hívják majd Katalin hercegné harmadik gyerekét?

17.09.05 11:34

Bár még azt sem lehet tudni, hogy kisfiú vagy kislány lesz, a fogadók már megtették tétjeiket a még meg sem született trónörökös keresztnevére!

Ezért nem utazhatna együtt Vilmos herceg a gyerekeivel

17.08.17 16:36

El sem tudnád képzelni, hogy egy szülő ne a kisfiával vagy kislányával egy repülőgépen utazzon, igaz? Márpedig a királyi családban ezt hivatalosan szabály tiltja!

Ke­mé­nyen be­szól­tak Ka­ta­lin her­ceg­né­nek

17.08.09 17:45

Lady Diana egykori komornyikja és legfőbb bizalmasa szerint Katalin hercegnéből hiányzik az a plusz, amivel a nagy emberek mindenkit elbűvölnek.

Vilmos herceg többé nem repülhet

17.07.27 16:56

Az Egyesült Királyság majdani uralkodója, II. Erzsébet királynő unokája a csütörtök éjjeli műszakkal teljesíti utolsó szolgálatát a kelet-angliai Norfolk megyében működő East Anglian Air Ambulance (EAAA) kötelékében.A 35 éves Vilmos - Károly trónörökös és a…

Ez Vilmos herceg utolsó napja

17.07.27 16:06

Befejezi pénteken polgári mentőhelikopter-pilótaként végzett tevékenységét Vilmos herceg, és a jövőben elsősorban a brit királyi család magas rangú tagjaként rá háruló feladatokra összpontosítja figyelmét.

A(z) "Vilmos herceg" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Hoppá: esküvői tanú lehet Katalin hercegné?

Harry herceg ifjú kedvese, Meghan Markle, egy gyémánt ékszerrel kérte fel Katalin hercegnét a tanújának.

Nagyvilág

Nagyvonalú ajánlattal készül holnap Theresa May

A brit miniszterelnök londoni kormányforrások szerint "nyitott és nagyvonalú" javaslatot tesz pénteki firenzei beszédében az Európai Uniónak. Theresa May csütörtökön szokatlanul hosszú, két és fél órás kabinetülést tartott, amelyen...

Ország

Óriási acélipari fúzió készül

Egyesítené európai acélipari érdekeltségeit a ThyssenKrupp német iparvállalat és a Tata indiai vállalatcsoport acélgyártással foglalkozó tagja, a Tata Steel, a fúziós szándékot szerdán jelentették be.

 

Kategória ajánló