Városliget hírek

Budapest › Városliget

Foghíjas lelátók a vizes vb-n

17.07.22 19:12

A szervezők 400 ezer eladott jeggyel számolnak, ez 1,2 milliárd forint bevételt jelentene. A rendezés 170 milliárdba került.

A szinkronúszó Kolesznyicsenko negyedszer is világbajnok Budapesten

17.07.20 13:51

Az orosz Alekszandra Packevics, Szvetlana Kolesznyicsenko kettős nyerte a szinkronúszó párosok szabadgyakorlatának döntőjét a magyarországi vizes világbajnokság csütörtöki napján, a Városligetben.

Kiss Szofi mindenképpen ott lesz a döntőben

17.07.19 11:06

Kiss Szofi a 13. helyen zárt a szinkronúszók egyéni technikai versenyében a vizes világbajnokság első napján a Városligetben, így nem jutott be a döntőbe. Kiderült, ettől függetlenül biztosan ott lesz a szombati fináléban.

Meghódították a Városligetet az orosz szinkronúszók

17.07.18 13:18

Hatalmas fölénnyel győztek az oroszok a szinkronúszócsapatok technikai versenyében a Városligetben. Az orosz nyolcas a döntőbeli gyakorlatára 96,0109 pontot kapott, s nagyon magabiztosan előzte meg a kínaiakat (94,2165). A bronzérmet a japán…

Nem jutottak döntőbe a magyar műugró lányok

17.07.16 23:16

Mindent beleadtak, a szurkolók díjazták is a két magyar műugrót, de a döntőbe nem jutott be a Kormos VIllő-Fazekas-Gondos Flóra páros.

Vizes vb: 14. aranyát szerezte az orosz versenyző

17.07.16 14:51

Orosz aranyérem született a budapesti vizes vb szinkronúszóversenyének páros technikai döntőjében.

A(z) "Városliget" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
slsfoto.com - Silverlight Studio Budapestslsfoto.com - Silverlight Studio BudapestDSC_2608-1slsfoto.com - Silverlight Studio Budapestslsfoto.com - Silverlight Studio Budapestslsfoto.com - Silverlight Studio Budapestslsfoto.com - Silverlight Studio Budapest

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Egy nappal 69. szülinapja után pusztult el Snooty, a lamantin

A South Florida Múzeum kedvencének 69. születésnapi ünnepségén több mint 5 ezer ember jelent meg, elpusztulásának hírére pedig virágözön borította el az akváriumát.

Közélet

BKK-botrány - Választ kapott Péterfalvi

A válasz ismeretében dönt arról, hogy milyen típusú eljárás indul az ügyben.

Sport

Legyőztük a görögöket, döntőt játszanak férfi vízilabdázóink!

A magyar férfi vízilabda-válogatott Görögország 7–5-ös legyőzésével bejutott a hazai rendezésű vizes világbajnokság pólótornájának döntőjébe, ellenfele Szerbia és Horvátország közül kerül ki. A döntőt szombaton 20.30-kor játssza…

Politikus

Vona válasza a Fidesznek

A 21. század legfontosabb mondata, hogy mindenki a szülőföldjén boldogulhasson. Ha a Jobbik kormányra kerül, olyan országot szeretne építeni és munkájával szolgálni, amely minden magyar embernek biztosítja a…

 

Kategória ajánló