Utazás hírek

Életmód › Utazás

Uniqa: a várható kifizetési arány ötven százalék

Tegnap 19:44

Az eddig bejelentett utazási csomagok száma 1902 darab, ami nagyságrendileg 5260 fő utast érint.  A várható kárösszeg közel 900 millió forint lesz a teljes feldolgozottságot követően. 

A Green Holidays kártérítéséről pontosabban

Tegnap 16:48

A sajtóban több helyen megjelentek különböző feltételezések arról, hogy az UNIQA Biztosító térítési kötelezettsége mikor és kivel szemben áll fent.

12 tipp, hogy ne legyen rémálom a nyaralásból

Tegnap 16:20

A nyaralás alatt örök érvényű jó tanács, hogy kérjünk meg egy ismerőst, vegye ki a postaládánkba bedobott szórólapokat, hiszen a sok reklámanyag egy árulkodó jel, hogy nem vagyunk otthon és a lakásunk, házunk szabad préda. De vajon...

A turisták körében egyre felkapottabb Japán

17.07.23 11:49

Rekordszámú turista látogatott Japánba az idei második negyedévben, amit a szakértők részben a jen gyengülésével indokoltak.

Te is nyúlkálsz a telód után amikor nyaralsz?

17.07.22 11:15

A magyarok kétharmada nem tudja elképzelni a nyaralását az okostelefonja nélkül, amit leginkább fotózásra, navigációra, étterem és hotel keresésére használ a vakáció során.

A(z) "Utazás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
TK Urban art festival 2017TK Urban art festival 2017TK Urban art festival 2017TK Urban art festival 2017TK Urban art festival 2017TK Urban art festival 2017TK Urban art festival 2017TK Urban art festival 2017TK Urban art festival 2017

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Egymilliárdos bevétel évente Pannonhalmán

A Pannonhalmi Főapátságnak éves szinten mintegy egymilliárd forintos bevételt jelent a turizmus és a termékekhez kapcsolódó üzletág együttesen - írta a Magyar Hírlap.

Életmód

Esztergomba nyert egyhetes családi nyaralást a Blikk győztese

Egyhetes családi nyaralást nyert az esztergomi Portobello Hotelbe Balázs Csaba. A szentesi férfi a Blikk nyereményjátékán játszott.

Gazdaság

Melyik hazánk legígéretesebb kulturális úti célja?

Vidéki múzsa kerestetik címmel indul az új Kiváló Európai Desztinációk (European Destinations of ExcelleNce, EDEN) pályázat, amelyen a Magyar Turizmus Zrt. Magyarország „legígéretesebb kulturális úti célját” keresi. A…

Top magyar cég

Nem mindenki jelentette fel a fiatal hekkert!

A MÁV és a Szerencsejáték Zrt. is megköszönte korábban a hibák bejelentését annak a fiatalembernek, aki 50 forintért tudott bérletet venni a BKK új online jegyáruházában. A rendszert fejlesztő cég viszont feljelentést tett, korábban azt…

 

Kategória ajánló