Úszás hírek

Sport › Úszás

Felvonták a magyar zászlót a tajpeji Universiadén

Ma 06:19

A zászló a helyén, Gyurta Dániel köszöntötte a magyar versenyzőket, készen állnak a magyarok a versenyekre.

„Az úszás egyéni sport, de mi egy csapat vagyunk”

Tegnap 07:54

Új szelek fújdogálnak a Hód Úszó SE háza táján, amely szellő a fiatalos lendületet, az új elképzeléseket, és a fejlődést hozza vásárhelyi úszók életébe.

Hargitay: Hosszú Katinka mindig, mindent megkapott

Tegnap 04:01

"Már nem" - így felelt Hargitay András Kálmán Olga kérdésére, miszerint ő lehet az úszószövetség új elnöke. Hargitay szerint ennek oka mindössze az, hogy nem adta le a jelentkezését határidőre. Ugyanakkor hozzátette, hogy a jelölés lehetősége továbbra…

Hosszú Katinka: Elfáradtam

17.08.17 14:44

Nem sűrűn ad interjú Hosszú Katinka. Most megtette és ezzel érdekes gondolatokat tett közkinccsé.

Mi lesz most? Baljós vallomást tett Hosszú Katinka

17.08.17 14:24

Hosszú Katinka nagyon ritkán ad interjút, ám most megtette. Elmondta, hogy a Világkupa végére már eléggé elfáradt, de beszélt a sportág vezetéséről, valamint az őt ért támadásokról is.

Hosszú Katinka következő célja, hogy robot legyen

17.08.17 11:12

Azok után, hogy a budapesti vb-n két arannyal zárt Katinka, a rövid pályás vk-sorozatban Mireia Belmonte elvette a világcsúcsát 400 vegyesen. Fel is bőszítette.

Hargitay: Katinka mindig, mindent megkapott

17.08.17 05:37

A volt szövetségi kapitány szerint Gyárfás Tamás Hosszú Katinka és Shane Tusup nyomására mondott le, és ő maga is azért mondott eddig nemet a szövetség elnöki posztjára, mert a házaspár nem támogatja őt.

Ez már túlzás: el akarják venni Gyurta Dani állampolgárságát

17.08.16 20:07

Gyurta Dániel számára nem úgy sikerült a i vizes világbajnokság, ahogy azt eltervezte, a Facebookon pedig néhányan nagyon kemény gyalázkodásba kezdtek.

Világelsőségben Sjöström vezet – Hosszú jelenleg csak a második

17.08.15 12:00

A három állomás alkotta európai szakasz zárultával a svéd Sarah Sjöström vezet az ötszörös győztes Hosszú Katinka előtt az úszók rövidpályás világkupájának összetett pontversenyében. A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA hétfői…

A(z) "Úszás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
2017.06.10. A Keszthely Triathlon középtávú futama2017.06.10. A Keszthely Triathlon középtávú futama2017.06.10. A Keszthely Triathlon középtávú futamaHosszú Katinka a 400 méteres vegyesúszás győztese - 2017.07.30Hosszú Katinka a 400 méteres vegyesúszás győztese - Eredményhirdetés2017.06.10. A Keszthely Triathlon középtávú futama2017.06.10. A Keszthely Triathlon középtávú futama2017.06.10. A Keszthely Triathlon középtávú futama2017.06.10. A Keszthely Triathlon középtávú futama2017.06.10. A Keszthely Triathlon középtávú futama

Kapcsolódó témák

Sport

Hargitay: Hosszú Katinka mindig, mindent megkapott

"Már nem" - így felelt Hargitay András Kálmán Olga kérdésére, miszerint ő lehet az úszószövetség új elnöke. Hargitay szerint ennek oka mindössze az, hogy nem adta le a jelentkezését határidőre. Ugyanakkor hozzátette, hogy a jelölés…

Sport

Vuelta: doppingolt, nem indul a spanyol olimpiai bajnok

A 2008-ban olimpiai bajnok Samuel Sánchez doppingvétség miatt nem indulhat a szombaton kezdődő Vuelta a Espana spanyol országúti kerékpáros körversenyen.

Sport

Sztárok akik börtönbe záratnák az állatkínzókat

Megnyúzott macska, megkínzott kutya - az utóbbi időben elszaporodtak az állatokkal szembeni erőszakos cselekmények, ami ellen összefogva tudunk csak tenni. Tóth Vera, Peller Károly, Görbe Nóra és Cseh Laci is ugyanígy…

Sport

Maglione: A FINA-nak fantasztikus élményt, Magyarországnak örökséget hagytak a vb-k

Julio Maglione, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke szerint ahogyan a két héttel ezelőtt "normál" világbajnokságon, úgy a vasárnap befejeződő masters vb-n is fantasztikus házigazda volt Magyarország.

 

Kategória ajánló