Usain Bolt hírek

Sport › Usain Bolt

MU: eldőlt, Usain Bolt nem játszik a Barcelona ellen

17.08.18 16:33

A vártnál súlyosabb Usain Bolt sérülése, így a nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter az előzetes tervekkel ellentétben kihagyja a Manchester United szeptember 2-i jótékonysági mérkőzését a Barcelona ellen.

Bolt röntgenképet küldött a tamáskodóknak

17.08.17 19:37

Usain Bolt kitette a szalagszakadásáról készült röntgenfelvételeket a Twitterre, hogy a szkeptikusoknak bizonyítsa: valóban fel kellett adnia élete utolsó versenyét az atlétikai vébén.

Championship: a Burton menedzsere hallani sem akar Usain Boltról

17.08.16 11:31

Miközben a Manchester United tárt karokkal várja a szeptember 2-i jótékonysági mérkőzésre Usain Boltot, addig a másodosztály utolsó helyén álló Burton Albion menedzsere, Nigel Clough hallani sem akar a jamaicaiak nyolcszoros olimpiai és…

Atlétika után az étterembizniszben tűnik fel Usain Bolt

17.08.15 08:33

A nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt nevével fémjelzett jamaicai étteremlánc nyílik Nagy-Britanniában. Az első Tracks&Records étterem Jamaica fővárosában nyílt meg, még 2011-ben.  

Pályadarabot kapott ajándékba Bolt

17.08.15 08:18

Usain Bolt 2017-es londoni atlétikai világbajnokság utolsó versenynapja után szép ajándékot kapott Sadiq Khan londoni polgármester és Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) brit elnökétől.

Több meglepetés is volt a zárónapon

17.08.13 10:18

A gyaloglás szállította a minden versenyt a „leg”-ek kategóriájába soroló világcsúcsot a 16. atlétikai világbajnokság utolsó versenynapján. Túl Usain Bolt és Mo Farah korántsem hibátlan búcsúján, amelyek fényét látványelemekkel igyekeztek…

Usain Bolt megsérült az utolsó versenyén

17.08.13 09:39

Bár az éremért csatázhatott volna, fájdalmas arccal feküdt a földön. Nagy-Britannia nyert, az Egyesült Államok lett a második, Japán a harmadik.

A(z) "Usain Bolt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Usain BoltLondon World Athletics Championships 2017London World Athletics Championships 2017London World Athletics Championships 2017London World Athletics Championships 2017London World Athletics Championships 2017London World Athletics Championships 2017London World Athletics Championships 2017London World Athletics Championships 2017Aclara Usain Bolt rumores sobre la autenticidad de su lesión (Video)

Kapcsolódó témák

Sport

Úszószövetség: Wladár Sándor indul az elnökségért

Az olimpiai bajnok Wladár Sándor az atv.hu-nak adott interjúban elmondta, már többen kérték, hogy tisztújítás esetén induljon a Magyar Úszószövetség elnöki posztjáért, ő pedig igent mondott. Sós Csaba szövetség kapitány tudomása…

Ország

Anglia: a Burton menedzsere hallani sem akar Usain Boltról

Miközben a Manchester United tárt karokkal várja a szeptember 2-i jótékonysági mérkőzésre Usain Boltot, addig a másodosztály utolsó helyén álló Burton Albion menedzsere, Nigel Clough hallani sem akar a jamaicaiak nyolcszoros…

Sport

Pontszerző helyezést céloz meg Helebrandt Máté a jövő évi Eb-n

Pontszerző helyezés elérését tűzte ki célul a 2018-as berlini szabadtéri atlétikai Európa-bajnokságon Helebrandt Máté.

Nagyvilág

Birkákat vettek fel gondnoknak az angolok

Egyetlen nap leforgása alatt kedvenccé vált a Buckingham-palota tövébe, a londoni Green Parkba telepített hat birka, Esmeralda, Jennifer, Olivia és három társuk, valamint az őket terelő patterdale terrier, Mavis.

 

Kategória ajánló