USA hírek

Ország › USA

Kikotyogta tervét egy informátornak, lekapcsolták az IÁ-hoz igyekvő amerikait

16.11.08 06:40

Letartóztattak egy húszéves férfit hétfőn az Egyesült Államokban, amikor megpróbált Líbiába repülni, hogy csatlakozhasson az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezethez.

Holnap eldől Amerika sorsa

16.11.08 06:31

Már csak egy nap maradt az amerikai elnökválasztásig. Ki fog győzni? Trump vagy Clinton? Kövesd nálunk a legfontosabb eseményeket!

Egyelőre úgy tűnik, Clinton fog nyerni

16.11.08 06:28

A hétfő este nyilvánosságra hozott, a keddi választás előtti utolsó felmérés szerint kilencven százalék az esélye annak, hogy Hillary Clinton lesz az Egyesült Államok következő elnöke.

Vöröslik az USA, de talán nem kell kétségbeesni

16.11.08 05:52

Olyan államokban is Trump vezet, ahol elvileg nem neki kellene. De ez most csak annyit jelent, hogy hosszabb lesz az este, mint az várni lehetett.

Trump új frizurával, Clinton világos kosztümökben kampányol...

16.11.08 00:07

Donald Trump, a republikánusok elnökjelöltje a hét végén borbélynál volt és nemcsak levágatta, hanem világosabb színűre is festette a haját.A republikánus elnökjelölt égnek álló hajától sokáig égnek állt számos választó haja is. A Trump-frizura…

USA: szavazás helyett kaszabolásra szólították fel a muszlimokat

16.11.07 23:55

Az amerikai választásokat érintő terrorfenyegetettség tovább nőtt, az Al-Kaida után újabb szervezet, az Iszlám Állam támadásától is tarthatnak már az USA-ban.

Clinton eredményesen mozgósította a kisebbségi szavazókat

16.11.07 21:31

A fekete bőrűek és a spanyolajkúak az elmúlt napokban nagy tömegben vettek részt az amerikai elnökválasztást érintő korai szavazáson, s ezzel Hillary Clinton demokrata elnökjelölt esélyét növelik - írta hétfői tudósításában az AFP.

Felmérés: a választók szerint Clinton-párti a média

16.11.07 21:28

A nemzetközileg is elismert Gallup Intézet legfrissebb kutatása szerint a regisztrált amerikai választók többsége úgy gondolja, hogy valóban elfogult a média Hillary Clinton demokrata elnökjelölt irányában.

Recessziót is okozhatna Trump győzelme, ha végrehajtaná választási ígéreteit

16.11.07 15:19

Londoni pénzügyi elemzők szerint a Brexit-népszavazás utáni rövid távú piaci sokkhoz hasonló reakcióra lehetne számítani abban az esetben, ha a keddi amerikai elnökválasztást Donald Trump nyeri.

A(z) "USA" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
frangipáni / Plumeriaénekes gezerigó murvafürtön / northern mockingbird onbougainvillea treekókuszpálma / coconut treebarna anolisz karéjos zámián / brown anole on cardboard cycadFlorida sunsetthe end of the dayevening in Key Westevening cloudzuzmószerű szakállbromélia / Spanish mosstengeri szivacs / sea sponge

Kapcsolódó témák

Politikus

Trump nagyon titkolózik iráni atomszerződésről

Donald Trump amerikai elnök szerdán újságírók előtt közölte, hogy döntött arról, hogy kilépteti-e országát a hat nagyhatalom és Irán között 2015-ben Teherán atomprogramjáról kötött megállapodásból, de egyelőre nem árulja el, mi ez a…

Politikus

Hillary Clinton az új Cercei Lannister

A demokraták ex-elnökjelöltje a kampányban sokszor úgy érezte magát, mintha a szégyen menetén venne részt a Trónok Harcában.

Nagyvilág

Számítanak-e még az Emmy-díjak?

A díjátadó gálán felbukkant a Fehér Ház korábbi szóvivője, Sean Spicer is, aki saját korábbi szavain viccelődött.

Közélet

A hal úgy jó, ha friss – halételekkel ismerkedhet az OMÉK-on

Az Európai Tengerügyi és Halászati Alap és Magyarország társfinanszírozásával megvalósuló „Kapj rá!” halfogyasztást népszerűsítő kampány 2014 decemberében indult el, és indulása óta második alkalommal jelenik meg az…

 

Kategória ajánló