USA hírek

Ország › USA

És az megvan, hogy Trump mit nyilatkozott a 9/11 napján?

16.09.12 11:07

Élőben kapcsolták a tévében 15 évvel ezelőtt, és az üzletembernek sikerült a tragédiában is megtalálnia a pozitívumot.

Trump jobbulást kívánt Clintonnak tüdőgyulladása miatt

16.09.12 08:33

Donald Trump republikánus elnökjelölt egy televíziós interjúban nem volt hajlandó spekulálni Hillary Clinton egészségi állapotáról, s jobbulást kívánt az amerikai demokraták elnökjelöltjének.

Szeptember végéig kell bebizonyítania Istennek, hogy létezik

16.09.12 08:16

Levelet küldött az Egyesült Államokban a Szövetségi Választási Bizottság az egyik elnökjelölt, Isten kampánymenedzserének, hogy a jelöltnek bizonyítania kell a létezését.

Clinton küszködik, a káderek vészforgatókönyvet akarnak

16.09.12 07:37

A demokraták elnökjelöltje a New York-i 9/11-es megemlékezésen lett rosszul, majd kiderült, hogy tüdőgyulladása van. Párton belül már az utódjáról susmorognak.

Babaköszöntés: babaváró buli anyának, tejfakasztás apának

16.09.11 17:10

A tejfakasztásról a legtöbben már hallottunk, ám a babaváró bulinak még nincs akkora hagyománya hazánkban, mint Amerikában. Most a csaladhalo.hu összeszedte, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a lehető legjobban megünnepeljük egy új élet születését.

Drágább itthon az iPhone 7, mint bárhol a világon

16.09.11 12:31

Magyarországon akár 44 százalékkal többet kell fizetnünk érte, mint az Egyesült Államokban.

Szeptember 11 több változást is elindított a világban

16.09.11 11:21

Több tanulsággal szolgált az amerikaiaknak az Egyesült Államok elleni 2001. szeptember 11-ei terrortámadás, és azóta sok minden meg is változott Magyarics Tamás Amerika-szakértő szerint.

15 éve történt az USA történetének legsúlyosabb terrortámadása

16.09.11 09:03

Tizenöt éve, 2001. szeptember 11-én, egy keddi napon intézett az al-Kaida nemzetközi iszlamista terrorszervezet terrortámadást az Egyesült Államok ellen. A csaknem háromezer emberéletet követelő merényletek után az Egyesült Államok háborút…

15 éve dőltek le az ikertornyok

16.09.11 08:43

A 15 évvel ezelőtti terrorcselekmény óta szeptember tizenegyedikét az Egyesült Államokban nemzeti imanapként és a hazafiasság napjaként tartják számon.

A(z) "USA" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
frangipáni / Plumeriaénekes gezerigó murvafürtön / northern mockingbird onbougainvillea treekókuszpálma / coconut treebarna anolisz karéjos zámián / brown anole on cardboard cycadthe end of the dayevening in Key Westevening cloudzuzmószerű szakállbromélia / Spanish mosstengeri szivacs / sea spongeFlorida sunset

Kapcsolódó témák

Politikus

Ha ez igaz, Trump és Putyin nem lesznek nagy barátok

A Fehér Ház kommunikációs igazgatója csütörtökön a CNN hírtelevíziónak nyilatkozva leszögezte: az elnök “aláírhatja a szankciókról szóló törvénycsomagot a jelenlegi formájában is, de akár meg is vétózhatja, hogy még keményebb…

Politikus

Kitálalt az elnök embere: nem biztos, hogy Trump nyerte a választást

Washington - Donald Trump annak idején azért nevezte ki Kris Kobach-ot a választási csalást vizsgáló bizottság élére, hogy alátámassza azt az állítását, miszerint Hillary Clintonnak azért volt több szavazata az elnökválasztáson, mert…

Nagyvilág

Ha ez igaz, Trump és Putyin nem lesznek nagy barátok

A Fehér Ház kommunikációs igazgatója csütörtökön a CNN hírtelevíziónak nyilatkozva leszögezte: az elnök “aláírhatja a szankciókról szóló törvénycsomagot a jelenlegi formájában is, de akár meg is vétózhatja, hogy még keményebb…

Közélet

Az Erzsébet-táborokat népszerűsítő kampányt indít a kormány

A kormány tájékoztató kampányt indít az Erzsébet-táborok népszerűsítésére - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön.

 

Kategória ajánló