TV2 hírek

Márka › TV2

Nyitott a TV2 vezére, hogy felvásárolják a Story4-et

17.03.08 11:09

Dirk Gerkens egy interjúban beszélt erről. Azt is mondta, az 5,5 milliós médiatanácsi bírság megéri, ha szórakoztató egy riport a Tényekben, amit a Fox News mintájára újítanak meg. Elárulta, Spíler 2 néven terveznek új csatornát.

Tudtak a TV2-nél a hátrahagyott adótartozásról

17.03.07 17:31

Megkérdeztük Andy Vajna tévétársaságát, tudtak-e arról, hogy Tóth Tamás Antalnak, a Tények élére nemrég kinevezett helyettes vezetőnek cége adótartozást hátrahagyva szűnt meg.

Nézettség: magyar vígjáték az élen

17.03.06 19:24

Az elmúlt hét két legnézettebb műsora A mi kis falunk és a Barátok közt volt. Erősen kezdett a TV2-n Ördög Nóra új műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című celebes vetélkedő.

Jön A szultána második évada

17.03.06 19:21

A török sorozat második évadát keddtől láthatják a nézők a TV2 műsorán, új szereplőkkel.

Már nem titok, miért ragyog Medveczky Ilona

17.03.06 12:55

Hétvégén ünnepelte a születésnapját Medveczky Ilona, és aki nem tudja a korát, valószínűleg nem is tippelné 76 évesnek. Szerinte bárki utána tudja csinálni.

Megújult díszlettel jön az Ízes élet második évada

17.03.06 10:13

Március 6-tól a Super TV2-n jelentkezik az Ízes élet új évada. A megújult díszletben forgatott gasztro-műsor legújabb epizódjai Marton Adrienn és Pataky Péter vezetésével továbbra is a legújabb konyhai trendeket, recepteket és trükköket mutatja be.

Merre tovább, magyar film? Vajna megmondta

17.03.04 17:07

Muszáj volt megszüntetni a korábbi filmtámogatási gyakorlatot, miután mindenki azt gondolta, a filmesek lopnak – miközben nem lopnak, ám a bizalom elveszett, és szükség volt egy új, átlátható finanszírozási rendszerre. A szakma már élvezi a…

Megújult díszlettel folytatódik az Ízes élet

17.03.03 18:43

Március 6-tól a Super TV2-n jelentkezik az Ízes élet második évada, Marton Adrienn és Pataky Péter vezetésével.

A(z) "TV2" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
WORK Meister S13P TV2 Finish on G37 SedanIsrael TV2 & Haaretz: Квест- игра Только вперёд (1)WORK Meister S13P TV2 Finish on G37 SedanWORK Meister S13P TV2 Finish on G37 SedanWORK Meister S13P TV2 Finish on G37 SedanWORK Meister S13P TV2 Finish on G37 SedanCT-133 N333MJ as

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Belerúgtak a TV2-be Sebestyén Balázsék

A 9 év után távozó Demcsák Zsuzsa először beszélt távozásáról. Nehogy rátok küldje Szalai Vivien a NAV-ot, messzire elér a keze – így poénkodtak az üzleti karrierre váltó Demcsák Zsuzsával Sebestyén Balázsék az Andy Vajna…

Kultúra és szórakozás

Átadták a Story Ötcsillag- és Érték-díjakat

Majka az év műsorvezetője cím győztese, a Sztárban Sztár család az év produkciója. Színésznőként a Barátok közt sztárja, Gubík Ági nyert, az év Leg legje pedig a Válótársak lett. A Story kedvence díjat Liptai Claudia kapta.

Ismert személy

Az ISIS szomszédságában lakik a magyar fotós – Vujity Trvtko beszélgetett vele

Fehér Bertalan fotós a frontvonaltól mindössze 60 kilométerre található Erbilben lakik, innen indul fotózni, mikor lehetősége van rá. Ha épp dolgozik, a harcmezőn van, folyamatos életveszélyben. Fegyvere nincs, tudja, hogy…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló