TV2 hírek

Márka › TV2

Visszautasította az RTL programigazgatója a TV2-vezér vádjait

16.05.03 07:46

Kolosi Péter arról is beszélt, hogy sajnálja a TV2-től távozó dolgozókat, de ettől még nem lesz több pozíció az RTL-nél.

Istenes Bencéék külföldre költöznek?

16.05.03 07:40

Az RTL Klub műsorvezetője sorra kapja csatornájától a lehetőségeket, jövőjét azonban egyáltalán nem biztos, hogy itthon képzeli el. Őszintén beszélt terveiről.

Hétköznap már-már nyomasztó az RTL Klub fölénye

16.05.02 19:19

Vasárnap esténként a Nagy Duettnek köszönhetően továbbra is erős a TV2, hétköznap viszont óriási az RTL Klub előnye. Szombaton a Kismenők iránti érdeklődés hétről hétre lanyhul, a Farm viszont ugyanilyen mértékben erősödik.

Kökény Attila felesége a TV2 új műsorában is féltékenykedett

16.05.02 15:45

Ma este indul a TV2 új showműsora, a Drágám, add az életed! A műsorban szerepel Kökény Attila és felesége is. Aranka annyira laza és jófej, hogy nem lehet nem szeretni. Persze újra megmutatja, hogy mennyire féltékeny típus.

Hirtelen újra meg kellett operálni Rékasi Károlyt!

16.05.02 10:01

Hát már soha nem lesz vége a színész drámájának? Kiderült, sérült lába a csontpótló műtét után sem gyógyult megfelelő ütemben, ezért újabb beavatkozásra volt szükség!

Megalázó helyzetben a TV2 vezérigazgatója

16.05.02 08:25

Rendkívül gyenge hatásköröket kapott a TV2 vezérigazgatója. A kulcsszereplők közvetlen munkáltatója nem ő, hanem Andy Vajna.

A(z) "TV2" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
WORK Meister S13P TV2 Finish on G37 SedanIsrael TV2 & Haaretz: Квест- игра Только вперёд (1)WORK Meister S13P TV2 Finish on G37 SedanWORK Meister S13P TV2 Finish on G37 SedanWORK Meister S13P TV2 Finish on G37 SedanWORK Meister S13P TV2 Finish on G37 SedanCT-133 N333MJ as

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Belerúgtak a TV2-be Sebestyén Balázsék

A 9 év után távozó Demcsák Zsuzsa először beszélt távozásáról. Nehogy rátok küldje Szalai Vivien a NAV-ot, messzire elér a keze – így poénkodtak az üzleti karrierre váltó Demcsák Zsuzsával Sebestyén Balázsék az Andy Vajna…

Kultúra és szórakozás

Átadták a Story Ötcsillag- és Érték-díjakat

Majka az év műsorvezetője cím győztese, a Sztárban Sztár család az év produkciója. Színésznőként a Barátok közt sztárja, Gubík Ági nyert, az év Leg legje pedig a Válótársak lett. A Story kedvence díjat Liptai Claudia kapta.

Ismert személy

Az ISIS szomszédságában lakik a magyar fotós – Vujity Trvtko beszélgetett vele

Fehér Bertalan fotós a frontvonaltól mindössze 60 kilométerre található Erbilben lakik, innen indul fotózni, mikor lehetősége van rá. Ha épp dolgozik, a harcmezőn van, folyamatos életveszélyben. Fegyvere nincs, tudja, hogy…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló