TV2 hírek

Márka › TV2

Súlyos baleset érte a TV2 műsorvezetőjét

Tegnap 23:12

A TV2 híradósának sokáig hanyagolnia kell majd a sportolást, komolyan megsérült a lába.

Kódolatlan lesz a TV2 Csoport két csatornája

Tegnap 09:56

Július 31-től augusztus 13-ig a Mozi+, július 31. és augusztus 27. között pedig a Chili TV lesz elérhető kódolatlanul az Antenna Hungária MindigTV nevű ingyenes digitális földfelszíni rendszerén.

Két csatornán lesz képernyőn Erdélyi Mónika

17.07.25 12:06

Most már biztos, hogy a TV2 csoporthoz tartozó Chili TV-n és a nemrég indult RTL Gold csatornán is látható lesz a Mónika Show egykori műsorvezetője.

Új műsort kap Erdélyi Mónika

17.07.21 14:25

Nem, ezúttal nem a kevésbé iskolázott civilek párkapcsolati drámáit kell megoldania.  Mónikának még tavaly intett búcsút a FEM3Café, most azonban úgy tűnik, végre ismét igényt tartanak rá. Saját műsort kap, méghozzá egy egészen más…

Gundel Takács Gábor nem csak Andy Vajna tévéjének dolgozik majd

17.07.21 12:42

A műsorvezető továbbra sem köteleződik el egyetlen társasághoz sem, a TV2-vel kötött megállapodás egyetlen műsorra vonatkozik, és más tévétársaságokkal is tárgyalásban van a vele szerződésben álló produkciós iroda.

Besokallt a támadásoktól: Kozso eltűnik a világ elől

17.07.21 07:06

Az egész ország Kozso (52) legutóbbi interjúján ámul: sokak szerint furcsán viselkedett a Mokkában a zenész. Kozso állítja, egyszerűen csak boldog, ám már azt is megbánta, hogy igent mondott a tévés szereplésre.

Itt a válasz: megszólalt a TV2 Marsi Anikó jövőjéről

17.07.20 12:12

Miután a Hot! magazin megszellőztette, hogy Marsi Anikó főállású anyaként folytathatja, sokakban felmerült a kérdés, mi lesz a sorsa Tények műsorvezetőjének.

A(z) "TV2" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
WORK Emotion CR 2P (Step Rim) 20WORK Emotion CR 2P (Step Rim) 20WORK Emotion CR 2P (Step Rim) 20WORK Emotion CR 2P (Step Rim) 20WORK Emotion CR 2P (Step Rim) 20WORK Emotion CR 2P (Step Rim) 20Subsidio| Deportes | 23-03-2017 - TV2 NoticiasAnders Filtenborg Spliid_AFS_2621.jpgAnders Filtenborg Spliid_AFS_2630.jpgAnders Filtenborg Spliid_AFS_2620.jpg

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Balesetet szenvedett Andor Éva

Az edzőteremben egy rossz lépés következtében részleges bokaszalag-szakadást szenvedett Andor Éva. emiatt most kenegetnie kell, és pihennie, amit már nagyon un, írta az Andy Vajna tulajdonában álló TV2…

Márka

VV Zsoltnak a BKK-ellenőr: a buziskodás helyett jegyet kéne venni

VV Zsolt a minap az RTL Klub székházába tartott a 133E busszal, mikor egy megállóval a leszállás előtt megjelent egy ellenőr és pár közteres. Kiderült, Zsoltnak lejárt a bérlete az előző nap. Próbálta menteni a menthetőt, felmutatta…

Kultúra és szórakozás

A TV2 sztárja énekli a vizes vb hivatalos dalát - videó

A budapesti vizes világbajnokság hivatalos YouTube-csatornáján csütörtök este tették közzé a dalt, amit Veréb Tamás énekel. Az Operettszínház színészét a TV2 Sztárban sztár című műsorában ugyancsak ismerheti a közönség.

 

Kategória ajánló