Turizmus hírek

Gazdaság › Turizmus

Súlyos árat fizetne Velence, ha elmaradnának a hajós turisták

Tegnap 16:47

Európa több tengerparti városában voltak az idén tüntetések a túlzott méretűvé növekedett turizmus miatt. Velence évente több mint 20 millió látogatót fogad.

Rekordot döntöttek a horvát repterek

17.09.18 09:39

Az idei első hét hónapban 17,7 százalékkal nőtt az utasforgalmuk. Ez azt jelenti, hogy 5,2 millió utas fordult meg a légikikötőkben.

Megalapozzák a paradigmaváltást

17.09.15 14:41

Az elkövetkező tizenkét évben 574,6 milliárd forint hazai költségvetési és 253,6 milliárd forint uniós fejlesztési forrás juthat az új nemzeti turizmusfejlesztési stratégia megvalósítására. A 2030-ig szóló időszak előterjesztéseire szeptember 27-ig lehet…

Elkészült a kormány hosszútávú turizmusfejlesztési stratégiája

17.09.13 18:55

Megjelent a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 2030, az állami turizmusirányítás célrendszerét és eszközrendszerét 2030-ig meghatározó alapdokumentumot a kormány honlapján tették közzé.

A Ku Klux Klán módszereit vetik be a székelyek ellen

17.09.12 20:48

Arról értesült Tamás Sándor, a Kovászna megyei önkormányzat elnöke, hogy fogyasztóvédő-kommandók járják a háromszéki cégeket. Azt vizsgálják, ki hogyan beszél románul.

Hazánkban rendezik jövőre a turizmus világnapját

17.09.12 13:42

Budapest lesz a házigazdája 2018-ban a turizmus világnapjának az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) keddi döntése értelmében - közölte Ujhelyi István szocialista európai parlamenti (EP-) képviselő, aki részt vett a szervezet kínai ülésén.

Brüsszelben kételkednek, hogy októberben tovább tudnak lépni Brexit-ügyben

17.09.07 18:32

Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke úgy vélekedett, hogy októberről inkább decemberre kellene halasztani a huszonhetek döntését, igaz, ebben az esetben legkorábban jövőre lehetne megkezdeni az egyeztetést a jövőbeli kapcsolatokról.

Már most lehet regisztrálni a Turizmus világnapja programjaira

17.09.06 09:15

A Turizmus Világnapját ünnepelve a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ idén is megszervezi a turisztikai nyílt napot, 2017. szeptember 27-én. Tavaly rengetegen vettek részt a programokon, szóval, már most érdemes böngészni az ideiek között, és…

Hamarosan megrendezik a turizmus világnapját

17.09.04 17:52

A Turizmus világnapja alkalmából a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) immár második alkalommal turisztikai nyílt napot szervez partnereivel szeptember 27-én.

A(z) "Turizmus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Kráľovstvo husaciny - tlačová konferenciaKráľovstvo husaciny - tlačová konferenciaKráľovstvo husaciny - tlačová konferenciaKráľovstvo husaciny - tlačová konferenciaKráľovstvo husaciny - tlačová konferenciaKráľovstvo husaciny - tlačová konferenciaKráľovstvo husaciny - tlačová konferenciaKráľovstvo husaciny - tlačová konferenciaTK Urban art festival 2017TK Urban art festival 2017

Kapcsolódó témák

Életmód

Súlyos árat fizetne Velence, ha elmaradnának a hajós turisták

Európa több tengerparti városában voltak az idén tüntetések a túlzott méretűvé növekedett turizmus miatt. Velence évente több mint 20 millió látogatót fogad.

Gazdaság

Melyik hazánk legígéretesebb kulturális úti célja?

Vidéki múzsa kerestetik címmel indul az új Kiváló Európai Desztinációk (European Destinations of ExcelleNce, EDEN) pályázat, amelyen a Magyar Turizmus Zrt. Magyarország „legígéretesebb kulturális úti célját” keresi. A…

Gazdaság

Az alaptanterv része lehet a pénzügyi oktatás

Hamarosan az alaptanterv részévé válhat a pénzügyi tudatosság fejlesztése, de az idősebb korosztály pénzügyi műveltségét is elkezdheti hamarosan fejleszteni a Nemzetgazdasági Minisztérium, aminek a magyar gazdaságra nézve is…

Gazdaság

Elveszett pénztárgépszalag: hogyan állapítható meg az adott napi forgalom?

Egy kft. pénztárgépköteles tevékenységet végez. Mellette bankkártya- és SZÉP-kártya elfogadó hely egyben. Egy napi pénztárgépszalag és a hozzá tartozó bankkártyás fizetésről szóló szalagok elvesztek. A kártyás forgalom…

 

Kategória ajánló