Toshiba hírek

Márka › Toshiba

Amerikai kézbe kerül a Toshiba egyik legértékesebb üzletága

17.09.20 09:00

A chipgyártás került eladósorba. Azért kényszerülnek ezt meglépni, mert a vállalat egyik leánycége katasztrofális veszteségeket produkált.

Lecsap a Western Digital a Toshiba üzletére

17.09.12 09:43

Japán lapértesülés szerint az amerikai Western Digital által vezetett konzorciumnak adja el chipgyártó üzletágát a Toshiba japán cég, nagyjából 18,3 milliárd dollárért.

Amerikai kézbe kerülhet a Toshiba chipgyártó üzletága

17.09.12 09:12

Japán lapértesülés szerint az amerikai Western Digital által vezetett konzorciumnak adja el chipgyártó üzletágát a Toshiba japán cég, nagyjából 18,3 milliárd dollárért.

Újabb fordulat a Toshiba memóriabizniszének eladása kapcsán

17.08.24 13:21

Lassan egy brazil szappanoperába illő sztorivá növi ki magát az ügy, aminek lassan pont kerülhet a végére.

Fél terabájtos, mégis nagyon apró az új Toshiba SSD

17.08.04 16:45

Az OEM-eknek szánt kis méretű és fogyasztású BG3-as NVMe SSD mindössze egyetlen chippel kínál nagy kapacitást és tempót.

Mégis lettek új 15 000 fordulat/perces Toshiba HDD-k

17.06.13 17:41

Korábban a vállalatnál azt nyilatkozták, hogy nem mennek 600 GB fölé. Most mégis megtörtént.

Indiába megy a Suzuki

17.04.28 15:40

Akkumulátorgyárat létesít Indiában a Suzuki, a Toshiba és a Denso, a kezdeti tőkeberuházás értéke 20 milliárd japán jen - közölte a Suzuki pénteken az MTI-vel.

Nagy bajban van a Toshiba

17.04.11 19:48

A Toshiba elektronikai és gépipari konszern, amely évtizedekig Japán egyik legsikeresebb cége volt, rendkívül nagy veszteséget jelentett kedden, melyet az amerikai atomerőmű-építéseken szenvedett el.

A(z) "Toshiba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
威鋒早報:發布一周 iOS 11安裝率達到25%5DSG 3005 12/09/2017 Wellington, NZ1283.jpgSynostose astragalo calcanéenne ou talo calcanéenne  presque complèteTénosynovite de QuervainTénosynovite de QuervainSynostose astragalo calcanéenne ou talo calcanéenne  presque complèteSynostose astragalo calcanéenne ou talo calcanéenne  presque complèteSynfibrose talo calcanéenneSynfibrose talo calcanéenne

Kapcsolódó témák

Ország

Tovább gyilkolják a bálnákat

A nemzetközi tiltakozás ellenére 177 bálnát öltek le japán bálnavadászok.

Márka

Váratlanul lelőtte az Alloy projektjét az Intel

A vállalat továbbra is hisz a kiterjesztett és a virtuális valóságban, de az elképzeléseik megvalósítására nem találtak partnert.

Infotech

Bill Gates köszöni, de nem szeretne iPhone-t

A Microsoft atyja, Bill Gates a Fox TV-nek adott egy interjút a közelgő Windows frissítést illetően, de a beszélgetésben arról is szó volt, hogy a Windows Phone halott projekt és hogy ő maga is Android alapú okostelefont használ. Ha valaki…

Márka

Fujitsu blog: válasz a mérnökök hiányára

A mainframe gépek üzemeltetésének távolról sem egyszerű tudományában komoly igény jelentkezett a szakemberekre.

 

Kategória ajánló