Törökország hírek

Ország › Törökország

Újabb lehetőségek nyílnak a magyar mezőgazdaság számára Törökországban

17.07.03 11:03

Fazekas Sándor tárgyalásokat folytatott a magyar szarvasmarhaexport, valamint a búza és csemegekukorica török piaci lehetőségeiről, a veszélyeztetett fajok védelméről, a védett területek kezeléséről, valamint a biológiai sokféleség megőrzése területén…

Sikerült szállást találni a becsődölt Green Holidays utasainak

17.07.02 22:06

Mindenkinek sikerült szállást találni azok közül, akik a Green Holidays utazási iroda csődje miatt szállás nélkül maradtak a törökországi Antalyában - mondta Kiss Gábor ankarai magyar nagykövet.

Magyar zenész mesélte el, hogy került kutya a színpadra

17.07.02 18:18

A Bécsi Kamarazenekar hegedűművésze mesél arról a korábbi esetről, mikor egy törökországi koncertjükön egy kutyus ment fel a színpadra. Részletek a cikkben.

Török sajtó: Budapest Ankara oldalán áll több EU-országgal ellentétben

17.07.01 14:35

Budapest Ankara oldalán áll a Törökországot bíráló EU-országgal ellentétben – emelték ki a török lapok Orbán Viktor miniszterelnök ankarai látogatásának másnapján, szombaton.

Nem talál Erdogan stadiont, hogy felléphessen

17.07.01 14:04

A török államfő július elején ismét Németországba készül, néhány testőrét be sem engedik az országba.

Európa elutasítja, Orbán - fű alatt - keblére öleli Erdogant

17.06.30 16:21

Csaknem titokban készítették elő a harmadik magyar-török kormányülést, pedig Orbán Viktort minden kulcsminisztere és egy 72 tagú üzleti delegáció kísérte el tegnap Ankarába, a kormányzati csúcstalálkozóra.

A(z) "Törökország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés
bigrock reviews

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Abi ne aküsü? Dur bi ortalık karışık zaten.Igor Tudor'un Istanbul EscortsHASAN TATLI'NIN AILESINE TAZIYE ZIYARETI (FOTO)HASAN TATLI'NIN AILESINE TAZIYE ZIYARETI (FOTO)HASAN TATLI'NIN AILESINE TAZIYE ZIYARETI (FOTO)HASAN TATLI'NIN AILESINE TAZIYE ZIYARETI (FOTO)HASAN TATLI'NIN AILESINE TAZIYE ZIYARETI (FOTO)HASAN TATLI'NIN AILESINE TAZIYE ZIYARETI (FOTO)HASAN TATLI'NIN AILESINE TAZIYE ZIYARETI (FOTO)

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

A törökök nagyon kiakadtak a németekre

Elfogadhatatlannek nevezte a török külügyminisztérium csütörtöki közleményében a Peter Steudtner német emberi jogi aktivista július 18-ai isztambuli letartóztatásával kapcsolatos előző napi német külügyi nyilatkozatot.

Ország

A CIA lemondott a szíriai lázadókról

Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) beszünteti a Bassár el-Aszad szíriai elnök kormányzata ellen lázadó fegyveres csoportok támogatását – értesült a The Washington Post című lap. A négy éve kezdett program csak…

Nagyvilág

A Brexit lehet a lehetőség a szabadkereskedelemhez

A brit külkereskedelmi miniszter szerint "az emberiség egyetemes történetének legkönnyebb feladata lehetne" az átfogó szabadkereskedelmi megállapodás elérése az Európai Unióval.

Közélet

Londoni toronytűz: a 9/11 szakértői is beszálltak

Külföldi segítséget kérnek a Grenfell-torony áldozatainak azonosításán dolgozó brit szakértők: olyan amerikai szakemberekhez fordultak, akik a 2001-es New York-i terrortámadás után az ikertornyok maradványait vizsgálták

 

Kategória ajánló