Törökország hírek

Ország › Törökország

Európa a török belpolitikai harcok színhelye lett

17.03.19 16:28

Közel harmincezer kurd gyűlt össze szombaton Frankfurtban, hogy ellenállását fejezze ki Recep Tayyip Erdogan elnöki rendszere, és az annak bevezetését lehetővé tevő áprilisi referendum ellen. A „Nemet a diktatúrára – igent a demokráciára és…

A törökök tovább kampányolnának Németországban

17.03.19 10:37

Elképzelhető egy újabb nagygyűlés török miniszterek részvételével Németországban az alkotmánymódosításról tartandó április 16-i népszavazás előtt - közölte vasárnap Ibrahim Kalim, Recep Tayyip Erdogan török elnök szóvivője.

Az elnöki rendszerrel jönne a halálbüntetés is Törökországba

17.03.18 12:34

A török államfő arra számít, hogy az elnöki rendszer bevezetéséről április 16-án tartandó népszavazás után a parlament a halálbüntetés újbóli bevezetéséről dönt.

Eredményes a Törökországgal kötött migrációs megállapodás

17.03.17 16:27

Uniós szóvivő szerint az Európai Unió és Törökország között egy évvel ezelőtt létrejött migrációs megállapodásnak kézzelfogható eredményei vannak.

„Orbán megmondta az igazat: létezik titkos Merkel-Erdogan paktum”

17.03.17 12:27

2016. március 6-án Merkel megállapodott Erdogánnal, hogy minden évben 150-250 ezer menekültet fogad be Törökországból.

Orbán Viktor: idén meg kell állítanunk Brüsszelt

17.03.17 08:19

Komoly csata lesz Brüsszellel, ezért indít nemzeti konzultációt a kormány, mert saját erejéből nem tudja visszaverni a támadásokat – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Ankara migránsáradattal fenyegeti Európát

17.03.16 18:37

Egyre súlyosabb az Európai Unió és Törökország közötti diplomáciai válság, és úgy tűnik, Ankara mindent megtesz az államfői jogkörök kiszélesítéséről szóló áprilisi referendum előtt, hogy még nagyobb éket verjen az unióval fennálló kapcsolatába.

Az osztrákok nem adnának uniós pénzt Törökországnak

17.03.16 16:01

Törökország egyoldalúan megszegte az unióval tavaly márciusban kötött migrációs egyezséget, aminek következménye kell, hogy legyen - jelentette ki az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnökhelyettese, Norbert Hofer.

Az osztrák védelmi miniszter megerősítené az EU külső határainak védelmét

17.03.16 13:33

Tekintettel arra, hogy Törökország kilátásba helyezte az Európai Unióval kötött migrációs megállapodás felmondását, meg kell erősíteni az unió külső határainak védelmét, különös tekintettel a nyugat-balkáni régióra, ahol Ausztria tartja magát…

A(z) "Törökország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés
bigrock reviews

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
GEBZE'DE MUHTARLAR VE AZALARLA BULUSMA (FOTO 2/2)GEBZE'DE MUHTARLAR VE AZALARLA BULUSMA (FOTO 2/2)GEBZE'DE MUHTARLAR VE AZALARLA BULUSMA (FOTO 1/2)GEBZE'DE MUHTARLAR VE AZALARLA BULUSMA (FOTO 1/2)GEBZE'DE MUHTARLAR VE AZALARLA BULUSMA (FOTO 1/2)GEBZE'DE MUHTARLAR VE AZALARLA BULUSMA (FOTO 2/2)GEBZE'DE MUHTARLAR VE AZALARLA BULUSMA (FOTO 2/2)GEBZE'DE MUHTARLAR VE AZALARLA BULUSMA (FOTO 2/2)GEBZE'DE MUHTARLAR VE AZALARLA BULUSMA (FOTO 2/2)GEBZE'DE MUHTARLAR VE AZALARLA BULUSMA (FOTO 2/2)

Kapcsolódó témák

Közélet

Támadások fenyegetésében él Európa

Külön kell választani a bevándorlás és a terrorizmus kérdését, a menedékkérők túlnyomó többsége áldozat, nem elkövető, de az is tény, hogy a migrációs áradatot kihasználva terroristák is megbújtak a menekültek között, erről pedig…

Nagyvilág

Letépték a holland zászlót az isztambuli főkonzulátus épületéről

Felmászott egy tiltakozó vasárnap Isztambulban a holland főkonzulátus épületének tetejére, letépte a holland lobogót, és egy török zászlót tűzött a helyére.

Közélet

Támadások fenyegetésében él Európa

Külön kell választani a bevándorlás és a terrorizmus kérdését, a menedékkérők túlnyomó többsége áldozat, nem elkövető, de az is tény, hogy a migrációs áradatot kihasználva terroristák is megbújtak a menekültek között, erről pedig…

Ország

Egy spanyol bíróság befogadta a kereset, ami Szíria lakosságával szemben elkövetett terrorcselekményekkel vádolja a biztonsági erők és a hírszerzés kilenc tagját

Az eljárást kezdeményező ügyvédi iroda szerint büntetőjogi felelőssége van a szír kormánynak a 2011-es kormányellenes tüntetéseket követő jogtalan kínzásokban, letartóztatásokban, kivégzésekben.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló