Törőcsik Mari hírek

Ismert személy › Törőcsik Mari

Törőcsik Mari: Visszatérek még!

17.05.21 14:49

Majka: Sok dolgot másként csinálnék, de azt, hogy az álmaim kövessem, sosem adnám semmiért!Törőcsik Mari: Visszatérek még! Nem tudom, mikorra raknak itt össze engem ezek a zseniális szakemberek, de mindent megtesznek.Schobert Norbi: Az…

Nem hajlandó elhagyni a kórházat Törőcsik Mari

17.05.19 09:13

Törőcsik Mari nem hajlandó elhagyni a vidéki kórházat, ahol régóta lábadozik. A nemzet színészét hiába kérlelték, nem engedélyezte átszállítását egy budapesti kórházba a művésznő.

Orbán Viktor szeretné, ha Budapesten ápolnák Törőcsik Marit

17.05.19 05:13

Egy szombathelyi kórházban ápolják Törőcsik Marit. A művésznő nem akarja feladni lánya, valamint velemi háza közelségét, még akkor sem, ha a miniszterelnök kéri.

Oszvald Marika 25 évet élt exével a válás után

17.05.18 15:31

A Kossuth-díjas színésznőnek – az azóta már szintén elvált – lánya szüleihez hasonló harmonikus kapcsolatra vágyik.

Kórházi ágyáról üzent Törőcsik Mari

17.05.15 08:01

Törőcsik Mari az utóbbi hónapokban mindössze egyetlen napra hagyhatta el a szombathelyi kórházat, állapotáról pedig hol jó, hol rossz hírek érkeznek. A Ripostot fogadta a Nemzet Színésze.

Kitálalt Törőcsik Mari állapotáról Bodrogi Gyula

17.04.27 08:30

A nagybeteg színésznő hosszú hetek óta a szombathelyi kórházban fekszik. Nagyon gyenge, ráadásul arról sem adnak bővebb tájékoztatást, miért szorul állandó orvosi felügyeletre. A Ripostnak exférje, Bodrogi Gyula nyilatkozott!

A(z) "Törőcsik Mari" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Magyar település

SZoESE: szép zárás - Idegenbeli győzelem Szolnokon

Szép idegenbeli győzelemmel zárta a 2016/2017-es szezont a Szombathelyi Egyetemi SE amatőr NB I-es női kosárlabdacsapata.

Megye

Itt számíthat traffipaxra hétfőn Vas megyében

Hétfőn is mérnek a rendőrök Vas megyében - tudja meg, hol találkozhat velük:

Kultúra és szórakozás

Örkény Színház: Patkós András az évad színésze

Évadzáró társulati ülésen adták át a Pünkösti Andor- és a doktor Varsányiné-díjakat az Örkény Színházban. A Pünkösti Andor-díjat a nézők szavazatai döntötték el, a doktor Varsányiné-díjat pedig belső szavazással az a…

Kultúra és szórakozás

Aki nemet mert mondani Orbán Viktornak

Orbán Viktor meglátogatta a szombathelyi kórházban Törőcsik Marit, de a kormányfő hiába kérlelte a Nemzet Színészét, hogy engedélyezze átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló