Törőcsik Mari hírek

Ismert személy › Törőcsik Mari

Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

Tegnap 08:38

Továbbra is csak Bodrogi Gyulát engedi magához Törőcsik Mari, aki bár hosszú hetek óta kórházban van, volt férjének megígérte: meg fog gyógyulni. Bodrogi, amikor csak teheti, meglátogatja a nemzet színészét, ha pedig elfoglaltsága nem engedi,…

Infúzióval táplálják a kórházban Törőcsik Marit

17.07.13 08:55

Bár javul Törőcsik Mari állapota, a Blikk információi szerint a legendás színésznő nem tud enni, így viszont szigorú infúziós kúrára szorul.

Ez az egy ember látogathatja a beteg Törőcsik Marit

17.07.09 12:58

A nagybeteg Törőcsik Mari állapota nehezen javul, hónapok óta kórházban van. A színésznő arra kérte barátait, hogy ne látogassák meg, ám úgy tűnik, hogy egy emberrel mégis kivételt tett.

Drasztikus döntést hozott Törőcsik Mari

17.07.04 18:12

Még a barátainak sem engedi Törőcsik Mari, hogy meglátogassák a kórházban. A Nemzet Színészét hosszú ideje a szombathelyi Markusovszky kórházban kezelik.

Törőcsik Mari októberben visszatér

17.06.27 11:57

Októberben ismét filmvásznon láthatjuk az élő magyar színészlegendát, Törőcsik Marit. A nemzet színésze Mészáros Márta új filmjében tér vissza.

Itt és most erre érdemes figyelni!

17.06.11 09:53

A Kult50 című most megjelent kiadvány ötven olyan embert mutat be, akik igazán figyelemre méltót alkottak a kulturális életben az elmúlt mintegy másfél évben: színészek, zenészek, írók, képzőművészek és filmesek Alfölditől Zsótérig. Az új…

A(z) "Törőcsik Mari" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Magyar település

Jól helytálltak - Buza és Muhovics is Eb-ötödik

VALCEA - A szombathelyi Muhovics Milán és a kőszegi Buza Rafael is ötödik helyezéssel tért haza a romániai serdülő ökölvívó-Európa-bajnokságról.

Megye

Jól helytálltak - Buza és Muhovics is Eb-ötödik

VALCEA - A szombathelyi Muhovics Milán és a kőszegi Buza Rafael is ötödik helyezéssel tért haza a romániai serdülő ökölvívó-Európa-bajnokságról.

Kultúra és szórakozás

˝Ne hátradőljön a néző, hanem előre˝ - kívánja a Vízkereszt rendezője, Béres Attila

Szeged - Ki az, aki homoktengert, medencéket, süllyedő vagy kiemelkedő Shakespeare-fejet rendelt a Vízkereszthez, életteli zenét és szereplőgárdát? Béres Attila, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója.

Kultúra és szórakozás

Szabó Zsófi megható képpel emlékezett meg édesapja születésnapjáról

Szabó Zsófinak komoly küzdelem volt, hogy belenyugodjon édesapja, Szabó Gyula elvesztésébe. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész…

 

Kategória ajánló