Törőcsik Mari hírek

Ismert személy › Törőcsik Mari

Kukkants bele a legújabb Mészáros Márta-filmbe!

17.09.16 18:06

A film főszereplői Törőcsik Franciska, Törőcsik Mari és Tóth Ildikó, a mellékszerepben pedig olyan színészek láthatók, mint Leslaw Zurek, Ewa Telega, Antonio de la Torre, Hary Prinz, Wunderlich József, Cserhalmi György, Fekete Ernő, Bereczki Zoltán,…

Törőcsik Mari mélyen eltemetett családi titkot rejteget

17.09.13 15:00

Még friss az Aurora Borealis – Északi fény című magyar film előzetese. Mészáros Márta 26. rendezésének trailere most érkezett, a családi titkokról, elhallgatott bűnökről szóló félig családi, félig történelmi dráma főszerepében Törőcsik Marit, Törőcsik…

Újabb információ Törőcsik Mari állapotáról

17.09.13 07:38

A Nemzet Színésznője hosszú hónapok óta lábadozik, miután márciusban kórházba került. Azóta csak nagyon kevés hír érkezik a valós állapotáról.

Elkészült az Aurora borealis filmplakátja

17.09.06 16:03

Mészáros Márta hamarosan bemutatandó alkotásának plakátja a filmbéli cselekmény idősíkjainak párhuzamosságára rímel.

Állandó gondozót fogadott családja Törőcsik Mari mellé

17.09.04 12:33

Lassan javul Törőcsik Mari állapota, de hamarosan hazatérhet a kórházból ismerősei szerint. Lányának pedig most már segítsége is lesz édesanyja ápolásában.

Törőcsik Mari: Lesz még új filmem és színdarabom

17.08.09 09:28

A kétszeres Kossuth és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő emberfeletti erővel küzd azért, hogy jobban legyen. Azt tervezem, hogy lesz még film és színdarab is, amiben szerepelni fogok” - idézi Törőcsik Marit a Ripost.

Törőcsik Mari: Még nem fogok meghalni

17.08.09 07:31

Törőcsik Marit év eleje óta kórházban ápolják, a 81 éves színésznő viszont nem adja fel, nem akarja, hogy az emberekben a kórházi időszaka maradjon meg utolsó emlékként.

A(z) "Törőcsik Mari" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Magyar település

Priviben alkalmazta a politikát: Havi kétmilliót tett zsebre a közös képviselő – tíz éven át

Tíz év alatt 26,5 millió forintot sikkasztott el egy szombathelyi társasház képviselője - tájékoztatta a Vas Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

Megye

Priviben alkalmazta a politikát: Havi kétmilliót tett zsebre a közös képviselő – tíz éven át

Tíz év alatt 26,5 millió forintot sikkasztott el egy szombathelyi társasház képviselője - tájékoztatta a Vas Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

Kultúra és szórakozás

Hegedűs D. Géza a nemzet színészeivel beszélget a most nyíló Lánchíd Szalonban

A szalonkultúra meghonosítására családias légkörű kulturális találkozóhely nyílik Budapesten. A Lánchíd Szalonban színházi előadásokkal, koncertekkel és különböző stílusú tematikus estekkel várják a közönséget szeptember…

Kultúra és szórakozás

Ma a Bánk bánt mutatja be a Nemzeti Színház

Katona József Bánk bán című művét mutatja be a Nemzeti Színház a magyar dráma napján, szeptember 21-én, csütörtökön. Vidnyánszky Attila a darabot ezúttal kamaraszínházi produkcióként rendezte meg, az előadás a Gobbi Hilda…

 

Kategória ajánló