Tihany hírek

Magyar település › Tihany

Húsvétkor már hajókázhatunk a Balatonon

17.04.13 17:16

Szombaton kezdődik a balatoni hajózási szezon, a menetrend szerinti járatokon kívül Siófok, Balatonfüred, Tihany, Fonyód, Badacsony és Keszthely kikötőjéből sétahajók is indulnak.

Durván veszélyeztetjük magunkat, ha erre nem figyelünk

17.04.06 13:01

Itthon is megvan a kapacitás arra, hogy az elektronikai hulladékokat megfelelően kezeljék, és a készülékekből a környezetre veszélyes anyagokat eltávolítsák – mondta az InfoRádiónak Tihanyi Ervin, az Inter-Metal Recycling Kft. e-hulladék üzletágvezetője.

Közös szemétszedés Tihanyban április 8-án

17.04.05 10:01

A Tihanyi Horgász Egyesület környezetvédelmi napot szervez április 8-án reggel 8 órától.

Sűrűbben jár a balatoni komp

17.03.31 17:37

Péntektől sűrűbben, 40 percenként, és a korábbinál hosszabb ideig jár a balatoni komp Szántód és Tihany között, a jegyárakat viszont megemelték.

Bezárták a pokoli toronyként emlegetett tihanyi kilátót

17.03.23 16:16

Maradandó természeti károkat okozott az öt hónapja átadott és a napokban bezárt tihanyi Őrtorony kilátó építése és használata egy helyi civil szervezet szerint - írja az Index.

Látogatási tilalom a kilátóban - De miért?

17.03.21 22:10

Tihany - Megtiltotta a Bakonyerdő Zrt. az Őrtorony kilátó látogatását, mert a jogerős építési engedély ellen nyújtott be kifogást a Sajkodért Egyesület.

Tihanyban mostantól azt is láthatja, hogyan falatoznak a szerzetesek

17.03.21 03:19

Három új kiállítás nyílt a Tihanyi Bencés Apátságban, amely a téli szünet után az Apátsági Rege Cukrászdát is újranyitotta a napokban.

Hazai pályán nem sikerült a Tihanyi FC-nek

17.03.20 18:37

Tihany - Visszavágott ellenfelének az alapszakaszban elszenvedett súlyos vereségért a Tihanyi FC, amely azonban a folytatásban hazai pályán vereséget szenvedett.

Újra járnak a balatoni kompok

17.02.26 23:46

Csaknem másfél hónapos kényszerpihenő után újra elindult a Szántód rév és Tihany-rév közötti kompjárat.

A(z) "Tihany" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Calvary of TihanyInfini - TihanyAeshna mixta, maleDSC00113DSC00122DSC00107DSC00093DSC00083Tihany ApatsagSight of Tihany from Golden House geyser

Kapcsolódó témák

Magyar település

Lezárul a régóta húzódó zamárdi Brettyó-ügy?

Végre megoldás születhet a zamárdi Brettyó ügyében. A Natura 2000-es védettség alá vont belterület sorsa közel másfél évtizede megoldatlan. Ha sikerül, egy uniós pályázat keretében Zamárdi és Szántód önkormányzata…

Magyar település

Balatonra vesz vitorlásokat a Magyar Honvédség (hajozas.hu)

Az elmúlt huszonhat év legnagyobb honvédelmi és haderő-fejlesztési programját indította el idén a Magyar Honvédség, Zrínyi 2026 néven. Egy közelmúltban megjelent felhívás azt mutatja, a program elindult, ezáltal új hajók kerülhetnek…

Közélet

Vonulnak délután a biciklisek, lezárják a fél belvárost

Az I Bike Budapest kerékpáros-felvonulása és egy demonstráció miatt is változik a közlekedés rendje a fővárosban ma délután, a lezárások a közösségi közlekedési járatok menetrendjét is érintik.

Kultúra és szórakozás

Mintegy 150 porcelánt és kerámiát állítottak ki a Modern Magyar Képtárban

Április 23-án délelőtt nagy érdeklődés kísérte a II. Országos Kerámia Quadriennále megnyitóját a pécsi Modern Magyar Képtárban. A június 18-áig megtekinthető kiállításon 66 művész közel 150 alkotása látható. A megnyitó…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló