Tesla hírek

Autós › Tesla

Dühös tulajdonosok perelik a Teslát

Tegnap 12:40

Csoportos keresetet adtak be a Tesla ellen a cég kaliforniai ügyfelei. Állításuk szerint életveszélyes kísérletbe kényszerítette  őket a cég az Autpilot szoftver idő előtti aktiválásával.

Fogságba ejthet a Teslád

Tegnap 09:04

A parkolófékkel akadhatnak problémák a Tesla Model S és Model X bizonyos példányainál, emiatt 53 ezer autót hív vissza a gyár.

Meghibásodott fékrendszer: több tízezer autót hív vissza a Tesla

17.04.21 05:43

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 53 ezer autót hív vissza az elektromos járműveket gyártó Tesla - jelentették be helyi idő szerint csütörtökön.

Új színház nyílik a Kazinczy utcában

17.04.18 11:06

Új színház kezdi meg működését Tesla Teátrum néven a Kazinczy utcai Tesla Budapest Kulturális Központban. Az első bemutatót április 29-én tartják, Háy Gyula Appassionata című 1956-os témájú drámáját tűzik műsorra. Vas-Zoltán Iván…

Tesla Teátrum néven új színház alakul

17.04.12 12:16

Háy Gyula Appassionata című drámájával nyit a Tesla Teátrum nevű új színház. A Kazinczy utca 21.-ben repertoárszínházként üzemel majd az új játszóhely, főként XXI. századi művekkel.

Meddig nőhet a nyakigláb Tesla?

17.04.11 13:24

Csalóka az elektromos autókat gyártó cég hihetetlenül gyors kapitalizációja, mert a termelés nem követi a várakozásokat.

A Tesla a legértékesebb amerikai autógyártó - Random Reggeli

17.04.10 23:31

Tesla! Lekörözte a GM piaci kapitalizációját is, tehát a legértékesebb amerikai autógyártó. Ez hihetetlen, igazi bizalom a jövőre tekintettel. 313,7 dollár a tegnap beállított mindenkori legmagasabb árfolyamérték.

Itt a trónfosztás: a Tesla lett az első

17.04.10 18:52

A Tesla a legértékesebb amerikai járműgyártó, miután lekörözte az eddig listavezető General Motors-t is a piaci tőkeértéke alapján.

Las Vegasból vette át a Playboy díját Majka

17.04.07 16:49

Csütörtök este ismét megtartották a nyuszis magazin nagyszabású díjátadóját, a Man Of The Yeart.

Veszik a németek a Teslát, mint a cukrot

17.04.06 07:46

Éves összehasonlításban 157 százalékkal növelte 2017 első negyedévében németorzsági eladásait a Tesla.

A(z) "Tesla" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
2017 Tesla Model SDono da Tesla e presidente da GM serão consultores de TrumpTesla, controllo remototeslaTesla_IMG_0381IMG_0383IMG_0380IMG_0379Volvo's electric vehicle arrives in 2019

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Új 5% feletti tulajdonos az FHB Jelzálogbankban

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közétett bejelentés értelmében a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. kezelésében lévő Konzum PE Magántőkealap, tőzsdén kívüli ügylet keretében felvásárolta az FHB…

Gazdaság

Európában és Amerikában is a bizonytalanság a fő tényező

A gyorsuló gazdasági növekedés és infláció a részvénypiacok irányába tolja a befektetőket, hiszen jelenleg a kötvény és pénzpiaci befektetésekkel többnyire csak negatív reálhozam érhető el. A politikai kockázatokkal sem árt azonban…

Autós

Micsoda? Drágább az elektromos Opel, mint az elektromos BMW

Kiderültek az Opel új elektromos autójának, az Ampera-e-nek a németországi árai, amik alapján drágább lesz az elektromos Opel alapváltozata, mint az alap elektromos BMW i3 Az Opel autójának különlegessége a nagy hatótáv,…

Gazdaság

Vegyesen indult a nap a forint piacán

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon péntek reggel: az euróhoz képest erősödött, míg a dollárral, a svájci frankkal és a japán jennel szemben gyengült.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló