Tesla hírek

Autós › Tesla

Tovább terjeszkedne a Tesla

17.07.17 15:39

A Tesla még két-három új óriásüzem megépítését tartja szükségesnek a következő néhány évben az Egyesült Államokban - jelentette be Elon Musk vezérigazgató a tagállamok kormányzóinak hét végi találkozóján tartott beszédében.

Létszámbővítéssel készül a Model 3 értékesítésére a Tesla

17.07.11 20:03

A Model 3 értékesítésének megkezdésével párhuzamosan növeli ügyfélszolgálatai számát, egyúttal 1400 műszaki szakembert is felvesz szervizeibe a Tesla.

Kész az első Tesla Model 3, itt az első kép róla

17.07.11 16:51

Elkezdődött a Tesla legújabb típusának sorozatgyártása, és elkészült az első Model 3, amiről a márkát alapító Elon Must tett fel egy képet a netre. Nem magának szánta, mégis övé lett az első példány.

Vajon kié lett az első legyártott Tesla Model 3?

17.07.11 12:52

Annyit segítünk, hogy ha a főnöknek benyalás olimpiai sportág lenne, most új bajnok és világrekord született volna.

12500-as akadályával hadakozik a DAX - technikai elemzés

17.07.10 17:22

Második nekifutásra is gondot okoz a német index számára a korábban letört trendvonal és a 12500-as ellenállás fölé visszatérés.

Musk garázsa felé vette az irányt az első Tesla Model 3

17.07.10 12:02

Elkészült az első sorozatgyártott Tesla Model 3, ami végül Elon Musk születésnapi ajándéka lett.

A(z) "Tesla" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
DahliaHoney BeeHoney BeeHoney BeeHoney BeeHoney BeeHoney BeeHoney BeeHoney BeeHoney Bee

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A SAP részvény-visszavásárlási programot hirdetett

A német SAP szoftvergyártó a vártnál magasabb második negyedéves forgalomról és csökkenő nyereségről számolt be. Az SAP második negyedéves nyeresége éves összehasonlításban 18 százalékkal, 666 millió euróra…

Gazdaság

Nagyot esett az OTP, mire figyeljünk ma?

Tegnap Mario Draghi beszédére figyeltek a befektetők, amely heves mozgásokat hozott mind a tőzsdéken, mind a devizapiacon. Az euró két éves csúcsra emelkedett a dollárral szemben, de a forint is nagyon erős volt tegnap. Az…

Gazdaság

Megráncigálták az eurót

Az Európai Központi Bank a várakozásoknak megfelelően nem változtatott monetáris politikájának feltételin. Mario Draghi bankelnök sajtótájékoztatóján tett egy olyan megjegyzést, amely megrángatta az euró árfolyamát

Autós

Debrecenben verekedett össze két BMW-s - egy férfi életveszélyesen megsérült

Debrecenben összeveszett két férfi, majd a vita verekedésbe torkollott és egyikük életveszélyesen megsérült. Jelenleg a rendőrök tanúkat keresnek.

 

Kategória ajánló