Terrortámadás hírek

Közélet › Terrortámadás

Nincs jele, hogy terrorizmus motiválta volna a lövöldözést Cincinnatiben

Ma 06:21

Semmi sem utal arra, hogy terrorizmus motiválta volna a vasárnapi lövöldözést az Egyesült Államokban, Cincinnati egyik éjszakai klubjában - közölte a rendőrség.

Ismét gázoltak Londonban

Tegnap 13:31

Kevesebb mint egy héttel a merénylet után újabb incidens volt Londonban, tegnap éjjel.

Rekonstruálták a londoni merényletet

Tegnap 11:43

Másodpercre pontosan rekonstruálta a brit rendőrség, hogy hogyan történt a szerdai londoni merénylet. Kevesebb, mint másfél percig tartott a támadás. Az első pillanat, amikor az 52 éves iszlám szélsőséges felment a járdára a londoni, belvárosi hídon,…

Scotland Yard: valószínűleg magányos terrorista követte el a támadást

Tegnap 05:46

A Scotland Yard szerint a szerdai londoni merénylet elkövetője valószínűleg egyedül cselekedett, és nincs olyan hírszerzési értesülés, amely további támadások előkészületeire utalna.

A londoni merénylő korábban is akart ölni

17.03.25 15:38

Évekkel a londoni terrortámadás előtt is arról álmodozott Khalid Masood, hogy valakit úgy akar megölni, hogy mindenfelé vér folyjon.

A magyar szurkolóknak is figyelniük kell a terrorfenyegetettségre

17.03.25 15:28

A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján kérte meg a Lisszabonba utazott magyar szurkolókat, hogy a nagyobb terrorfenyegetettség miatti szigorúbb rendőri fellépés ellenére is igyekezzenek nyugodtan viselkedni a Portugália-Magyarország…

Londoni terrortámadás: megszólalt a szemtanú

17.03.25 01:27

A Scotland Yard egyelőre azt is vizsgálja, hogy a támadó, az 52 éves Khalid Masood egyedül hajtott-e végre a terrortámadást.

Előző este még viccelődött a londoni merénylő

17.03.24 19:58

Sikerült feltérképezni több fontos momentumot is a terrortámadást megelőző időszakból. A rendőrség most közzétette a merénylő fotóját azért, hogy kiderüljön, egyedül dolgozott-e vagy kapott segítséget.

A(z) "Terrortámadás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Tőzsdenyitás előtt – Emelkedéssel nyithatnak a főbb európai piacok

Enyhe emelkedéssel nyithatnak pénteken a főbb nyugat-európai tőzsdék. A CNBC által megkérdezett elemzők szerint a londoni FTSE-100 index 7 ponttal, a frankfurti DAX-30 index 15 ponttal, a párizsi CAC-40 index 5 ponttal növekedhet…

Nagyvilág

Olyan sok civil áldozat volt, hogy az iraki hadsereg felfüggesztette Moszul ostromát

600 ezer ember rekedt az Iszlám Állam által sakkban tartott nyugat-moszuli körzetekben.

Nagyvilág

Sajtóértesülés: Előrehozták a NATO külügyminiszteri találkozóját

Március 31-re előrehozták a NATO brüsszeli külügyminiszteri találkozóját, így Rex Tillerson amerikai külügyminiszter is részt vesz azon - értesült a Reuters hírügynökség amerikai külügyi forrásból.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló