Tarsoly Csaba hírek

Ismert személy › Tarsoly Csaba

A Quaestor-vagyon elkótyavetyélése a terv szerint halad

17.05.31 15:36

Nyomott áron vette meg a Quaestor budai hoteljét egy cég, amit Németh Szilárd fidelitasos titkára vezet. Azt nem tudni, ki finanszírozza a furcsa ügyletet.

Rendőrök védték a tüntetőktől a fideszes polgármestert -...

17.05.02 12:16

Borkai, Győr fideszes polgármestere miatt jelentek meg a Quaestor-károsultak a helyszínen, hogy a MOB jelenlegi elnöke ellen tüntessenek. Győr ugyanis több szállal kötődik a Ceglédi Zoltán politológus által a rendszerváltás óta eltelt időszak…

Még robbanhat a bomba a Quaestor ügyében

17.04.11 10:12

Még több nyomozás is folyamatban van a Quaestor-ügyben annak ellenére, hogy hónapok óta folyik az óriási csalás ügyében indult per. Pénzmosás, csalás, hűtlen kezelés és okirathamisítás miatt kutakodnak a hatóságok.

Visszavettek a luxusból Tarsolyék - Így él most a nemrég szabadult Quaestor-vezér

17.04.06 09:31

— Közel két év előzetes után hazatérhetett budai luxusvillájába Tarsoly Csaba, a 200 milliárdos csalással és sikkasztással vádolt Quaestor-vezér.

Quaestor-botrány: kiengedték Tasoly Csabát

17.04.05 08:48

A törvényszék évente dönt az előzetes letartóztatást meghosszabbításáról, és a mostani felülvizsgálatnál a védői indítvánnyal értett egyet.

Tarsoly Csaba otthon vacsorázik

17.04.04 20:48

Ma délután négy órakor kiengedték a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetből a Quaestor-botránnyal elhíresült Tarsoly Csabát, ahol

A(z) "Tarsoly Csaba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Chaos Knight CockpitQuaestorQuaestor's SiegeEPP Group Bureau Meeting   l-r: Bendt Bendtsen MEP...EPP Group Bureau Meeting   l-r: Gay Mitchell MEP, Head...EPP Group Bureau Meeting   The Irish Delegation of...EPP Group Bureau Meeting   Joseph Daul MEP (France),...EPP Group Bureau Meeting   l-r: Mairead McGuinness...EPP Group Bureau Meeting   Joseph Daul MEP (France),...Cereopsius quaestor (Newman, 1842) female

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Kipukkadt a kötvénylufi?

Ahogy közeledik a nyár dereka és a szokásos piaci uborkaszezon, az emberen úrrá lesz a déjà vu érzés. Sok befektető még élénken emlékszik a 2013-as lassítási pánikra, vagyis a taper tantrumra, ezért óhatatlanul arra…

Gazdaság

Quaestor-károsultak figyelmébe: fontos megállapodás született

Lehetővé válik a befektetési jegyekkel rendelkező ügyfelek hatékonyabb vagyonkiadása. Az érintetteket levélben értesítik.

Gazdaság

Quaestor-károsultak figyelmébe: fontos megállapodás született

Lehetővé válik a befektetési jegyekkel rendelkező ügyfelek hatékonyabb vagyonkiadása. Az érintetteket levélben értesítik.

Gazdaság

Tőzsdézne? Erre számíthat az európai piacokon

Vegyes indexekre lehet számítani pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon.

 

Kategória ajánló