Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

Metróért Egyesület: "Nem elfogadható az a helyzet, ami még most is van"

17.06.22 12:18

Elfogadta a Fővárosi Közgyűlés, hogy azt a 30 milliárd forintot, amelyről Tarlós István, mint „fővárosi pénzmaradványról” beszélt, szükség szerint a 3-as metró felújítására fordítsák. A felújított és többször javított orosz metrószerelvények közben nem…

Tarlós: Az a dolgom, hogy valahogy összekínlódjam a metrófelújítást

17.06.22 12:12

A főpolgármester úgy látja, hogy következetesen keverik sokan a tényeket és a pletykákat a 3-as metró felújítása ügyében.

Bukhat a béremelés a Habony közeli biznisz miatt?

17.06.22 12:03

Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó vélhető barátja úgy venné meg a Puskás Ferenc Stadion metrómegálló felett lévő irodaházat, hogy a cége csődben van. A BKV fut a pénze után, amire szüksége volna a béremeléshez.

Pont ma lett díszpolgár Magyarország leghíresebb sportolója

17.06.21 12:08

Átadta Budapest díszpolgári címeit Tarlós István főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés szerdai ünnepi ülésén, az elismerő címben nyolcan részesültek, akik a főváros életében jelentős, meghatározó szerepet töltenek be, kiemelkedő teljesítményükkel…

Tarlós megbukott!

17.06.21 11:56

Az ellenzéki politikus szerint "Tarlós István megbukott, nem áll ki a budapestiekért, nem szerzett pénzt az életveszélyes 3-as metró teljes felújítására, tönkre akarja tenni a Római-partot, ész nélkül hagyja, hogy szétbarmolják a Városligetet, drasztikusan…

DK: Habony barátja Tarlósék segítségével vásárolja fel Budapestet

17.06.21 08:08

A mai Fővárosi Közgyűlésen arról döntött a fideszes többség, hogy a Stadionok metrómegálló feletti értékes ingatlan átépíthető legyen egy 8-10 emeletes irodaházzá. Ez az az épület, amelyet Orbán tanácsadójának, Habony Árpádnak a barátja készül…

Tarlós: Ne a zöldségárus nyilvánítson szakvéleményt

17.06.17 14:53

A metrófelújítás fedezete megvan, és két szakaszra értelmezhető ajánlat érkezett – mondta Tarlós István a Hír TV Newsroom című műsorában.

Tarlós: Ezt a Gy. Németh hölgy hiába keresi

17.06.17 08:41

Minden alapot nélkülöznek a DK állításai arról, hogy még mindig hiányzik a fedezet a 3-as metró felújítására – mondta Newsroom című műsorunkban a főpolgármester.

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.

Kapcsolódó témák

Közélet

Nem veszélyezteti az utasok biztonságát a metróhibák nagy része

Bolla Tibor, a BKV Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint a 3-as metró biztonságos, a felújított metrószerelvények meghibásodásainak nagy része nem veszélyezteti az utasok biztonságát.

Közélet

Nem veszélyezteti az utasok biztonságát a metróhibák nagy része

Bolla Tibor, a BKV Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint a 3-as metró biztonságos, a felújított metrószerelvények meghibásodásainak nagy része nem veszélyezteti az utasok biztonságát.

Közélet

Súlyos baleset a 65-ös úton

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt teljes pályás útlezárás van érvényben Nagyberény és Bábonymegyer között.

Sport

Meghalt a fiú, aki elejtette az olimpiai lángot, de mégsem adta fel

Hat éven keresztül küzdött a rák ellen. Kieran Maxwell 18 éves volt.

 

Kategória ajánló