Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

Megállapodott a bérekről a BKV az érdekvédőkkel

17.04.28 13:58

Létrejött a bérmegállapodás a BKV-nál a szakszervezetekkel – jelentette be Tarlós István. A főpolgármester a Budapest­infón szólt arról is, hogy a főváros eltávolított egy, a III. kerület által szabálytalanul felszerelt forgalomfigyelő kamerát, illetve lezajlott az…

Tarlós: megszületett a bérmegállapodás a BKV-nál

17.04.28 11:01

Létrejött a bérmegállapodás a BKV-nál a szakszervezetekkel – jelentette be Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

Nagykörúti lámpák: Tarlós mossa kezeit, de neki tetszik az új rend

17.04.28 10:04

A főpolgármester is megszólalt pénteken az eddigi nagykörúti, villamosbarát lámpaprogram eltörlésével kapcsolatban. A változtatás miatt zsúfoltság jöhet a 4-es, 6-os vonalakon járó Combinókon.

Nyílt levél Tarlós István főpolgármesternek

17.04.26 13:27

Tisztelt Főpolgármester úr!Ön hetek óta szajkózza a sikerpropagandát, miszerint hamarosan sikerül megegyezni a BKV szakszervezeteivel a béremelésről. A budapestiek azonban mégsem lehetnek nyugodtak, Ön ugyanis hetek óta titkolja,…

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.

Kapcsolódó témák

Közélet

Pánik Moszkvában: légiriadót hirdettek ki

Légiriadót jelentettek be pénteken a moszkvai metró Paveleckaja állomásán: percekig a légiriadó kihirdetéséről tájékoztatták az embereket, míg végül kiderült: műszaki hiba okozta az egészet.

Közélet

Nem lesz BKV-sztrájk

Megszületett a megállapodás a tagság 90%-ét tömörítő szakszervezeti szövetségek és a munkáltató között a BKV Zrt. munkavállalók 2017. évi bérfejlesztésének mértékéről és a társasági juttatásokról. Ennek értelmében…

Közélet

Újabb hajmeresztő ötlettel állt elő a Tesla-vezér

Föld alatt utaztatná az embereket Elon Musk, amivel teljesen megreformálná a városi közlekedést. A dugók csökkennének és az emberek gyorsabban jutnának el a célhoz.

Sport

Hárman is vezetnék, kedden kiderül kié lesz a MOB-elnökség

32 pályázat érkezett be az április 27-i határidőig a Magyar Olimpiai Bizottság tisztújító közgyűlésére. Hárman pályáznak az elnöki posztra, további 29-en pedig alelnöknek, valamint elnökségi, vagy felügyelőbizottsági tagnak. Az elnöki…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló