Tarlós István hírek

Politikus › Tarlós István

Tarlós: Ne fizessék be az autósok a bírságot

Ma 15:17

Az ATV riportja után bírálta a főpolgármester a sunyi módon kihelyezett KRESZ-táblák alapján az autósokra kiszabott, nagy összegű büntetések gyakorlatát.

Jogtalanul büntették autósok ezreit Budapesten?

Ma 13:54

Tarlós István szerint jogtalanul bírságoltak meg rengeteg autóst Budapesten. A főpolgármester arra buzdít, hogy ne fizessenek az autósok.

Tarlós menekülne az új Dagálytól

Ma 11:10

A 3-as metró felújított szerelvényei esetében is igaz az, hogy az ilyen bonyolult felújításoknál és üzembe helyezéseknél a kezdeti kisebb hibák elkerülhetetlenek - mondta Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

Tarlós Orbánnál lobbizik a BKV-s béremelésért

17.03.21 13:46

A kormánynál lobbizik Tarlós István a BKV-dolgozók béremeléséért – értesült a 24.hu. A BKV alkalmazottai egyre türelmetlenebbek, tavaly november óta nem tudtak megegyezni a fizetésekről, miközben az állami közlekedési társaságoknál már…

Tarlós: márciusban forgalomba állnak az első felújított szerelvények

17.03.17 08:15

Márciusban forgalomba áll az első négy felújított metrókocsi a 3-as vonalon – mondta Tarlós István főpolgármester az Indexnek adott, pénteken megjelent interjúban.

Tarlós: "Le kell győznünk a mindenre nemet mondók nihilizmusát"

17.03.15 11:15

A magyarságnak ma is keményen meg kell küzdenie céljaiért, álmaiért, érdekei képviseletéért - mondta Tarlós István főpolgármester az 1848-49-es forradalom és szabadságharc üzenetéről beszélve szerdán Budapesten.

Tarlós feltételeket szab

17.03.14 18:03

Tarlós Istvánnak lennének komoly kérései, hogy elgondolkodjon a 2019-es főpolgármester-választáson való induláson, ugyanakkor szerinte a válaszadásnak még nem jött el az ideje. Budapest főpolgármestere kedd délután a Klubrádió...

Tarlós István komoly kérésekkel gondolkodna el a 2019-es újrainduláson

17.03.14 17:45

Tarlós Istvánnak lennének komoly kérései, hogy elgondolkodjon a 2019-es főpolgármester-választáson való induláson, ugyanakkor szerinte a válaszadásnak még nem jött el az ideje.

A(z) "Tarlós István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés