Szünidő hírek

Esemény › Szünidő

Nem mindenkinek Spa a kedvenc pályája

Ma 15:57

A nyári szünet utáni várakozás, a remek környezet, az odaadó rajongók, valamint a nagy kihívást jelentő pálya miatt a legtöbb pilóta számára a belga a kedvenc F1-es pályája - de nem a Force Inda franciájának.

Videó: Furcsa dolgok történnek a Red Bullnál a nyári szünet alatt

Tegnap 14:25

Jelenleg is nyári szünetüket töltik a Forma-1 csapatai, ami azt jelenti, hogy augusztusban néhány hétre a gyárak is bezárnak.

Kihasználták a szünetet: így pihentek az F1-es pilóták a Magyar Nagydíj után

Tegnap 09:45

A Forma–1-es pilóták kihasználták a nyári szünetet, és igyekeztek kipihenni magukat a magyarországi teszt után kezdődő vakáció alatt. A semmittevésnek azonban már vége, augusztus huszonötödikén a szabadedzésekkel indul a belga versenyhétvége.

Még bírjuk a nyarat energiával? - program gyerekkel

Tegnap 09:03

A nyári szünet elég hosszú ahhoz, hogy tervezés nélkül augusztus végére elfogyjanak az ötleteink, és a gyerekek unatkozni kezdjenek. Bár sokan mennek táborokba vagy a rokonokhoz vidékre, de ezek is csak pár hétig kötik le a figyelmüket. De hogyan…

Barátság mozi: megújult a gépterem - Kezdődik az új évad a szünet után

17.08.10 09:34

SZÉKESFEHÉRVÁR Rövid nyári szünet után augusztus 21-én, hétfőn 18 órakor a Kisvárosi gyilkosok című dán fekete komédiával indul az évad a Barátság moziban.

Az Izzó új edzővel készül - Az NB II-es férfi kézilabdacsapat vezetése a fejlődést hiányolta

17.08.08 21:27

NAGYKANIZSA A Nagykanizsai Izzó SE NB II-es férfi kézilabdacsapata is megkezdte a felkészülést az új bajnoki idényre. A csapat életében azonban a nyári szünet alatt történt egy jelentős változás.

Tartalmas programok Várpalotán - A napközis táborba hat héten át várják a gyerekeket

17.08.07 20:36

VÁRPALOTA - A település önkormányzata hosszú évek óta megszervezi a nyári napközis tábort a város iskolásai részére. Idén hat héten át várják a gyerekeket a Bán Aladár Általános Iskolába. A program célja nemcsak a felügyelet megoldása, hanem…

A(z) "Szünidő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Serédi kastély, GerecseSexy Ahsoka TanoSexy Ahsoka with lifebeltJedi woman in sexy bikinibugac_varazsa_fotoVeresHajnalka-1542bugac_varazsa_fotoVeresHajnalka-1528bugac_varazsa_fotoVeresHajnalka-1572bugac_varazsa_fotoVeresHajnalka-1596bugac_varazsa_fotoVeresHajnalka-1839Ferencvárosi és Ferencváros testvérvárosaiból származó gyerkeek közös nyári tábora Balatonlellén. Ferencváros újság.

Kapcsolódó témák

Közélet

Hátrányos helyzetű csángó gyerekek nyaralhatnak a Balatonnál a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Magyar Nemzeti Bank jóvoltából (gyermekmento.hu)

45 nehéz helyzetű, általános iskolás csángó gyermek érkezik nyaralni Bákóból a Balaton partjára Keszthelyre. Az üdülés augusztus 22. és 29. között a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében, a Magyar Nemzeti Bank…

Életmód

Gyászolnak Kulcsár Edináék - nyaralás közben kapták a szörnyű hírt

Kulcsár Edina nyaralása gyönyörűen telt, ám szomorú vége lett.

Életmód

Gyászolnak Kulcsár Edináék - nyaralás közben kapták a szörnyű hírt

Kulcsár Edina nyaralása gyönyörűen telt, ám szomorú vége lett.

Közélet

Futballsikereket ért el a DEAC az ünnepi hétvégén

Eredményes hétvégét zártak a Debrecen Egyetem labdarúgó-csapatai, a három mérkőzésen a megszerezhető kilenc bajnoki pontból hetet begyűjtöttek. A DEAC megszerezte első győzelmét az NB III-ban, a DEAC II kiütötte ellenfelét, és a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló