SZÉP Kártya hírek

Gazdaság › SZÉP Kártya

Elveszett pénztárgépszalag: hogyan állapítható meg az adott napi forgalom?

17.07.16 17:40

Egy kft. pénztárgépköteles tevékenységet végez. Mellette bankkártya- és SZÉP-kártya elfogadó hely egyben. Egy napi pénztárgépszalag és a hozzá tartozó bankkártyás fizetésről szóló szalagok elvesztek. A kártyás forgalom bankszámlakivonaton…

Egyre népszerűbb a Széchenyi Pihenőkártya

17.07.13 16:42

Egyre népszerűbb a Széchenyi Pihenőkártya a munkáltatók és a munkavállalók körében, a kártyák száma, a feltöltött és a felhasznált összeg is emelkedik – tudta meg az MTI a kártyakibocsátóktól.

Duplázott a SZÉP kártya az év első felében

17.07.07 20:16

Több mint duplájára emelkedett az új OTP Széchenyi Pihenőkártya birtokosainak száma 2017 első felében. Amíg tavaly június 30-ig 65 ezer új kártyabirtokost regisztráltak, addig az idei első hat hónapban mintegy 131 ezer új plasztiklapot…

Egyre több pénz ragad a Szép-kártyákon

17.06.08 07:00

A két évvel korábbihoz képest az idén 45 százalékkal magasabb összeg maradt kihasználatlanul a Széchenyi pihenő (Szép) kártyákon – számolta ki az Azénpénzem.hu.

Utolsó lehetőség a SZÉP-kártyásoknak

17.05.18 18:18

Van az országban 2200 ember, akinek legalább 100 ezer forint van még a SZÉP-kártyáján. Nekik május 31-ig van lehetőségük elkölteni ezt a pénzt, utána már az állam fogja.

Ne hagyja veszni SZÉP-kártya feltöltéseit: fürdőbelépőt mindhárom zsebből vásárolhat

17.05.09 11:46

Igyekeznie kell a cafetéria kártyával rendelkezőknek, ugyanis május végéig maradt idejük arra, hogy elköltsék a 2015-ös év során feltöltött pénzösszegeket. Fürdőbelépő remek választás lehet, hiszen az a SZÉP-kártya mindhárom alszámlájáról…

Egyre többet költünk SZÉP kártyával

17.04.27 15:00

Az első negyedévben összesen mintegy 11 százalékkal, 1,3 milliárd forinttal költöttek többet az OTP SZÉP kártya birtokosai, mint a tavalyi év azonos időszakában.

Siessen, két hónapja maradt elkölteni SZÉP-kártya-pénzét

17.03.29 16:01

Rengeteg pénz áll a Széchenyi Pihenőkártyákon. Összesen 4,2 milliárd forintnyi összeget kellene elkölteni két hónap alatt. A felhasználók rutinosak, várhatóan húsvétkor és a május 1-jei hosszú hétvége alatt felhasználják keretüket. 

A(z) "SZÉP Kártya" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Joker with SZÉP kártya

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Felpörgött a horvát turizmus

Jelentősen, 17,7 százalékkal nőtt az utasforgalom a horvát repülőtereken az idei első hét hónapban, amikor 5,2 millió utas vette igénybe a légikikötőket.

Gazdaság

Harminc milliárdba kerülhet a cafetéria harc - egy ügyet már vesztett a kormány

Eddig tízmilliárdba került a francia multik elleni harc, miután a kormány kifizette a Ticket Express utalványokat forgalmazó francia Enderedet. Karácsony Mihály a Nemzeti Üdülési Alapítvány volt elnöke, cafeteria-szakértő a Klubrádió Reggeli…

Életmód

Megszólalt a magyar sztárénekes: szörnyű, amin keresztülment

Bepótolta elmaradt nászútját Tabáni István és felesége, Csilla. Az énekes elmondta, döcögősen indult az utazás. A nyaralás exkluzív fotói csak a Ripost napilapban láthatók.

Gazdaság

Támogatás a gyermekeknek

Tanévkezdéskor 2680, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermek Erzsébet utalványt kapott. Mindezek mellett az elsőtől a kilencedik évfolyamon tanulók ingyenesen kapták a tankönyveket. Ezzel is segítették a…

 

Kategória ajánló