Szentes hírek

Magyar település › Szentes

25 éve minden Szigeten kint volt a pár, most megvalósult az álmuk - videó!

17.08.16 19:07

Idén 25 éves a Sziget Fesztivál, és voltak, akik mind a 25 alkalommal ott voltak a bulin. A szentesi Arató Mátyás és felesége, Aratóné Kovács Anita is negyed évszázada kijár mulatni a Szigetre. A pár jól is ismeri Gerendai Károlyt, a Sziget alapítóját, aki…

A mentőkocsiban szült egy nő Szentesen

17.08.16 14:49

A mentőtiszt a helyszínre érkezéskor már látta, hogy nem fognak beérni a kórházba. A gépkocsivezető vágta el a köldökzsinórt.

Európa-bajnokságot nyertek a Kiss Bálint kötélugró - Bajnokokat nevel a szentesi iskola

17.08.15 16:08

Nem sajnálják a vasárnapjaikat sem a szentesi kötélugrók, hogy versenyekre készüljenek. Nemrég egy Európa-bajnokságon vehettek részt. Az utazás árát a helyiek adták össze.

Nyáron sem pihennek a bohócdoktorok

17.08.04 10:55

A bohócdoktorok segítő tevékenysége nyáron sem szünetel. A hét második felében Szentes és Orosháza kórházaiban viziteltek a gyógyítást segítő nevettetők. A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata egész évben segíti a kórházi gyógyító…

Bácskából jöttem

17.07.31 18:59

Novák Mihály szabadkai fotográfus műveiből nyílik kiállítás Magyarországon, a szentesi Galéria Kávéházban Bácskából jöttem címmel augusztus 7-én. A kiállítást – amely október 2-ig lesz megtekinthető a kávéház nyitvatartási idejében – Nagy István…

Ezt üzeni a vil­lám­súj­totta szen­tesi nő a kór­ház­ból

17.07.31 10:53

Még a kórházban fekszik az a két nő, akikbe bő egy hete villám csapott a csongrádi strandon. Az egyikőjük állapotáról már vannak bővebb információk, ő maga üzent a felépüléséért szorító barátoknak, ismerősöknek.

Egyhetes családi nyaralást nyert a Blikk játékának győztese

17.07.26 07:44

Egyhetes családi nyaralást nyert az esztergomi Portobello Hotelben Balázs Csaba. Jobb helyre nem is kerülhetett volna a nyeremény, legalábbis a férfi szerint.

A(z) "Szentes" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Szentes City ,Folkdance Group (2)2017_Május_75572017_Május_75602017_Május_75622017_Május_7564Folk Dance Group, Szentes cityGrey HeronKurcaSzentes, 2010. 05. 24.Sony A7/Rokinon 85mm f/1.4 wide open

Kapcsolódó témák

Megye

A gépkocsi ajtajának ütközött a biciklis + FOTÓ

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral, valamint két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Sport

Universiade – A férfi vízilabdázók is magabiztos sikerrel kezdtek

A női után a magyar férficsapat is könnyed győzelemmel kezdte a Tajvanon zajló Universiade vízilabdatornát.

Magyar település

Szerelme hangjára már reagál a kómába esett Vanessza

Három órán át műtötték a lányt a szegedi kórházban, az operáció jól sikerült.

Magyar település

Labdarúgás: megyei presztízscsatát vívnak Hódmezővásárhelyen

Az NB III Közép csoportjának második fordulójában Csongrád megyei rangadót rendeznek, ahol az újonc Makó Hódmezővásárhelyre látogat szombaton.

 

Kategória ajánló